tiistai 4. marraskuuta 2014

Retrosaappaat I - Retro boots I...




Myönnän olevani jonkun sortin hamsteri, mitä tulee vaatteisiin ja asusteisiin. Nämä saappaat ovat päätyneet komerooni n. 20 vuotta sitten. Silloin kun ylipolvensaappaat olivat edellisen kerran muotia. Puuh.. Nyt tunnen itseni vanhaksi. 

No, nyt ne pääsevät sitten taas käyttöön, ainakin muutaman kerran. Vapaalla legginsien kanssa ja töissäkin ne kävivät kerran kun yllättäen sain ne kiskottua mustien farkkujen päälle. Tämän samaisen neuleen kanssa. Neule on viime talvelta ja se on itseasiassa aika hauskan värinen. Väri on nimeltään cashew crunch. Ei ihan beige vaan vähän kultaisempaan vivahtava. Siinä mielessä hyvä väri että enemmänkin tuo väriä kasvoille kuin vie sitä. Lisäksi neule on huomattavasti pidempi takaa kuin edestä, joka tuo siihen vähän erilaisuutta ja kotioloissa käy hyvinkin legginsien kanssa. Mitä retrovaatteita sieltä ruudun takaa kaapeista löytyy? Onko joku lempijuttu säästynyt vielä vuosien takaa? 


I admit. Im a hamster. At least what comes to certain boots. These boots first found their way into my closed around 20 years ago. Puuf, now I feel old. It was about 20 years ago when over the knee boots were fashionable last time. I really dont have no idea why I have spared these boots all these years but here they are and Im going to use them this fall at least couple of times. Casually with leggings and this sweater that is longer at the back. I even wore the boots at work one day with black jeans. Do you have any old treasures in your closet from the "old times"? 


14 kommenttia:

  1. Minulla oli tuollaiset saappaat, mutta vihreinä :-)
    Käytin ne puhki!
    Olen ottanut kylmästi linjan, että jos jotain vaatetta tai kenkiä ennole pitänyt kahteen vuoteen, laitan sen suoraan kiertoon. Eli eipä ole noilta ajoilta mitään jäljellä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tapa tuokin laittaa kiertoon. Taidan olla vähän liian hamsteri, olisi kiva jos ylimääräistä tavaraa ei tursuaisi, mutta joskus löytyy kyllä aarteitakin...Vihreät on varmaan olleet tosi kauniit!

      Poista
  2. Muistan nuo saappaat, itselläni ei ollut, mutta työkaverillani oli, nätit. Hyvin on Sinulla säilynyt ja hienoa kun mahtuu vielä jalkaan.

    Pistitpä pahan kysymyksen, mitä vanhaa löytyy, samaa hamsteria minussakin. No löytyy jotain herkkuja, itse ommeltuja juhlavaatteita, jotka ei mahdu päälle, mutta "pakko säilyttää". Mutta yksi ylitse muiden on 19 vuotta vanha ja ehjä tuulipuku Gymnaestrada jumppatapahtumassa Berliinissä 1995 Hollantilaisen naisen kanssa vaihdettu. Se on ollut silloin iso minulle, kun mahtuu edelleen. Pidän sitä vain pihahommissa ja olen päättänyt pitää vielä ensi kesänäkin, sitten joutaa pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa tuo sinun tuulipukusi kivalta muistolta<3 Minusta on kiva kun vaatteeseen tai tavaraan liittyy jokin tarina. Tai sitten ne on saatu joltain erityisen rakkaalta ihmiseltä.

      Poista
  3. Voi - tuollaisia saappaita oli minunkin kaapissani ja useammat, oli mokkaisina ja nappaisina. Ja kyllä minulta myös löytyy retroa kaapeista - vähän liiankin kanssa;)
    Nuo saappaasi ovat taatusti parempaa laatua kuin nykyiset vastaavat ja nuo sopivat tuohon sinun sorjistuneeseen olemukseesi hienosti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady<3 Oikeassa kyllä olet, nämä ovat ihan eri tuntuista mokkaa kuin nykyinen mokka, näitä ei varmaan puhki edes saa! Ennen osattiin jotain asioita paremmin, nyt kaikki on mennyt vähän sellaiseksi kertakäyttöiseksi, ehkä laadusta kannattaa pitää kiinni. Jos kaapista löytyy päälle käypää retroa, niin sehän on kestävää kulutusta jos joku!

      Poista
  4. Tutun näköiset saappaat :-) Minulla ne olivat mustana.

    Vanhin vaatehuoneessa oleva mekko on yo-mekkoni, jota käytin nostalgisesti myös poikani yo-juhlissa vaikka eroa noiden päivien välillä oli 30 vuotta! Jospa elän vielä kun mahdollinen lapsenlapseni pääsee ylioppilaaksi, niin silloin mummona saatan pukea sen jälleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau! Minulle ei mahtuisi 30 vuotta vanha mekko ikinä... Mulla on kyllä 30 vuotta vanhat lewiksen (ne ekat nimittäin) kaapissa, vaan en edes haaveile niihin mahtuvani, muistona olen säilyttänyt.... Abihupparikin löytyy ja mahtuu vielä päällekin! Tuo olisikin jotain jos vielä laitat saman mekon lapsenlapsen ylioppilasjuhliin!

      Poista
  5. Kivat saappaat. Retroa ei oikein ole, en todella mahdu vaatteisiin joita pidin 20 vuotta sitten ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu<3 Ei minullakaan kovin montaa 20 vuotiasta vaatetta ole. Muutama on ja muutaman jättisuuren farkkupaidan juuri vein kirpparille. Ne olivat sitä aikaa kun farkkupaitojen piti olla suuria ja vyölaukkua oli muotia...:D

      Poista
  6. Mustana löytyy samanmoiset. Tulee säilöttyä, kun on tilaa niille. Olen kyllä aloittanut vaatteiden poistot, mutta vaikeaa on välillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustat on kyllä aikamoinen aarre! Nyt ne vaan jalkaan ja menoksi. Pippuri&suola muuten näyttää hyvältä mustan kanssa... vink vink. Ihanat nuo koiruudet. Pikkuhiljaa täälläkin tuota ylimääräisen poistoa tehdään, yksi turha/vääränkokoinen kerrallaan kirpputorilaatikkoon. Mukavaa syysviikonloppua sinulle ja kiva kun löysit tänne kommentoimaan!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)