sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Neutraaleja värejä ja huivimietintöjä - Neutral colors and thoughts about scarfs...


Eilinen päivä meni pihatöissä. Shortseissa ja t-paidassa. Syyskuussa se on varsin poikkeuksellista. Eilisen päivän jälkeen epäilen kyllä vahvasti lähtevätkö shortsiparat koskaan enää puhtaiksi! Illan päätteeksi sauna ja sen jälkeen oli tarkoitus vetäistä pitkät ja sikeät yöunet. Toisin kävi, nukkumaan mennessä alkoi hillitön palelu ja oli pakko kaivaa kaapista pitkät flanellipökät ja vetää villasukat jalkaan. Lisäksi laitoin peiton päälle vielä lisälämmikkeesi huovan. Yöllä tietysti tuli kuuma ja huopa ja villasukat saivat lähteä mutta tänän aamuna heräsin taas ihmeelliseen sisäiseen hytinään. Oliskohan äiti sittenkin oikeassa? Ei pihatöitä liian vähissä vaatteissa? No, katsotaan mitä tästä seuraa, toistaiseksi tämän syksyn flunssat ovat ohittaneet minut. Aamupalana oli valtava annos vitamiineja kulhossa (mansikkaa, mustikkaa ja banaani höystettynä vaniljarahkalla) hovikuvaajan paistaman kananmunan ja pekonin ohella. Hus hus flunssa!



Kaivelin illalla muistikortin kätköjä ja löysin tälläiset kuvat vielä sieltä menneiltä viikoilta. Neuletakki on kesäinen alelöytö ja pituudessaan tosi kiva. Neutraaleja vähän tylsiäkin värejä tässä asussa, eikä huiviakaan tuomassa eloa. Nähtyäni nämä kuvat tuli heti sellainen fiilis että hei nyt puuttuu väriä, olisikohan viininpunainen kiva tämän kanssa ja alkoi välitön talvihuivilaatikon penkominen! 


Yksi ainokainen viininpunainen talvihuovi sieltä löytyi, mutta siinä on tähtiä. Viininpunaista yksiväristä tekisi mieleni huivikokoelmaan vielä hommata. Millähän senkin hankinnan itselleen perustelisi? Huiveja kun on joka paikka täynnä! Mutta kun ne vaan on niin ihania. Henkkamaukaltakin viininpunainen kashmirneulehuivi löytyisi. Nyt on varmaan pakko tunnustaa että harmaan lisäksi alkaa viininpunainen kiinnostaa syksyn värinä. Sopisi kivasti harmaankin kanssa, sinisestä puhumattakaan. Pallohame/viinipunainen pusero kokeilu osoitti että sininen ja viininpunainen on myös hyvä.

H&M kashmirhuivi

sitten olisi ainaisesti ihana Acnen villainen Canada Scarf, mutta hintansa puolesta kyllä suolainen, eikä ehkä ihan paras sävykään? Viininpunainen villainen kaulahuivi olisi kyllä ihan minun viime vuoden puolella päivätyssä "virallisessa" hankintoja listassani...:) Jos vain joltain löytyy hyvä vinkki täydellisestä, edullisesta ja kauniista viininpunaisesta kaulaliinasta/huivista, se otetaan kiitollisuudella vastaan.
Acne Canada

Että tälläisiä huivipohdintoja tänään. Ja jos joku nyt innostuu tuosta H&M:n kashmir kaulaliinasta niin vinkkaisin pari vuotta vanhan beigen omistajana että siitä saattaa aluksi lähteä kovasti karvaa. Omani pesin ennen ensimmäistä käyttöä 3 kertaa villapesuohjelmalla kylmässä vedessä ja sen jälkeen olen ollut tyytyväinen, eikä karvaa irtoa juurikaan.


Yesterday was all about yard chores. The sun was shining and I was wearing shorts! Thats very uncommon here in the end of the September. Im not sure if I got a little cold since I have been shivering and cold since yesterday evening. After the yard chores I went to sauna (ofcourse) and now Im feeling a bit under the weather. Maybe there is some truth when mom always says dont do chores outside with too little clothing? It felt warm but I guess its always a bit humid in this time of the year. 
I was going throught old pics in the camera in the yesterday evening and found these fotos with some neutrals. I though oh, little boring arent they and started to go through my winter scarfs and found my only wine colored scarf. But it has stars on it and I would prefer something plane colored. So I found these options on the net. What do you think? Neutrals and wine? Wine would go nicely with grey and blue too. And ofcourse black. 

6 kommenttia:

  1. Tosi kaunis kokonaisuus tuo asu. Sinulle käy tuollaiset pehmeät laskeutuvat kankaat ja vaatteet. Myös värimaailma on kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis<3 Voi olla että tässä kropassa kaikki mikä peittää niin kaunistaa...:D

      Poista
  2. Minunkin mielestäni tosi kaunis asu. Kaunis neuletakki ja farkut. Onko farkut/housut oliivin vihreät, vai vääristyykö väri tabletissani? On nimittäin kauniin väriset housut, huolisin itsekin.
    Kovasti oli tutun tuntuista tekstiä tuo, että ensin kuljetaan capreilla tai shortseilla, pihalla ja sisällä ja paljain jaloin. Sitten kun on aika mennä nukkumaan, pikää punttia, villasukat, täkki ja täkin päällä itse seiskaveikasta virkattu lisäpeitto. No yöllä käy sitten niin, että niitä potkitaan pois kun on lliian kuuma. Toivottavasti et tullut flunssaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkka silmä sinulla on! Housut ovat beiget, mutta laittaisin eteen että vihreään taittavat beiget. Tuo meidän pihan ainainen vihreä väri luultavasti vähän huijaa ja tekee housuista vihreämmän näköiset kun ovatkaan.

      Kyllähän se flunssa sieltä tuli, kuinkas muuten! Onneksi jo paranemaan päin. kop,kop ja huomenna taas töihin!

      Poista
  3. Oi mikä kaunis kokonaisuus sinulla on ylläsi! Toimii ja sopii todella hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Dahlia<3 Tykkäsin tästä kokonaisuudesta itsekin kovasti. Taitaa vaan olla jo aika laittaa tuo kaunis neuletakki talviteloille ja kaivaa villaista esiin...:(

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)