keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Pääsiäisviikonlopun muisteloita...


Naked Skin livenä kasvoilla
Tiedättekö kun on näitä päiviä kun on juonut ihan liikaa kahvia, unohtanut juoda tarpeeksi vettä ja istunut toimistolla koko päivän ja pohjoistuuli vihmoo ja sen tuntee luissa ja nivelissä? Tänään on juuri sellainen päivä. Polvia särkee ja kaikki väsyttää. Silloin on hyvä kaivaa viikonlopun asukuvat ja muistella miten ihanan lämmin pääsiäinen oli! Talvella alesta ostettu (vanhan hajonneen tilalle, näin ainakin perustelin hankinnan itselleni) toppaliivi ja balleriinat ilman sukkia oli juuri sopiva asu viime maanantain aamupäivän Helsinki visiitille. Voisin jopa julistaa että vapaa-ajalle tuosta toppaliivi-balleriinat yhdistelmästä voisi tulla kevään lempikomboja. Ei palelllut varpaita yhtään. Toista se oli tänään. Onhan ensi viikonlopuksi luvattu lämmintä? Mennään jo keskiviikossa, mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Do you know the days when you have been drinking way too much coffee at the office and forgot to replace it with enough water and every joint is aching? The wind is from the north and it only makes things worse. Day like this is a good day to find your old pics from the warm Easter and post them and just remember how warm and nice it was! I enjoyed the Easter wheather in ballerines without socks and today I can only dream about the warmth! Its allready Wednesday, have a good rest of the week!


6 kommenttia:

 1. Kiva liivi ! Vielä en ole uskaltanut ilman sukkia , josko loppuviikosta , näin toivon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Kyllä ne sukat tiivisti tämän viikon pysyivät täälläkin jalassa...:) Ehkäpä nyt viikonloppuna tarkenisi ilman, toivotaan ainakin!

   Poista
 2. Onpa ihanan keväinen asu! Mutta ilman sukkia...brrrrr...ei ihan vielä. Mutta sitten, kun sukat lentävät nurkkaan, kaivetaan ne sieltä vasta ensi syksynä. Toivottavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maanantai oli niin ihanan lämmin että hyvin tarkeni! Mutta kyllä täällä kesälläkin kylmässä säässä villasukissa hipsutellaan kotona...:D

   Poista
 3. Ihana kokonaisuus. Täällä mentiin myös ilman sukkia, ihana tunne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Kyllä vaan ilman sukkia on niin kesäinen fiilis! Ja ihana lämmitellä varpaita auringossa!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)