keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Elämää pikakelauksella...

Tämä viikko on ollut yhtä pikakelausta koko viikko. Pikasiivous, pikalenkki, pikatorkut, pikakauppa, no ei sentään pikaruoka, mutta töissä on eletty ruokalasta haetulla salaatilla kunnes tänään pikainen ruuanlaitto että olisi huomenna jotain evästä mukana töissä. Mihin se kaikki aika hukkuu??? Tuntuu että mitään ei ehdi, kaikki on kesken ja kämppä räjähtää kohta. Taidan tarvita elämäntapakonsulttia. Pikakuvat ja pikapostaus tässä...:) 


Laukku on uudehko hankinta vanhan tummanruskean tilalle, joka oli lähes puhki kulunut. Mieleistä tummanruskeaa ei löytynyt koko valtakunnasta, joten kuvioitu kanvaasi ja ruskeat nurkat saivat tällä kertaa korvata tummanruskean. Täytyy kyllä kehua että laukku on hyvä, tilava ja aika kätevä kantaa. Sinne mahtuu paljon ulkonäköään enemmän tavaraa ja varsinkin tikkitakin samettiolkapäillä se keikkuu ja pysyy vallan mainiosti. Laukku oli tarjouksessa Fashion Outletissa, joten hintakaan ei ollut kovin huima. Samaa laukkua näkyi olevan puolet kalliimpana siinä suomen suosituimmassa tavaratalossa, jossa on nyt Hullut päivät...:) Tunnustan myös että kävin netissä tänään niissäkin hulinoissa jo (pikana) saaliina oli lähinnä parit kissankupit ja koirille uusi peti. Ei siis mitään mieltä jyrisyttäviä muotihankintoja tällä kertaa. Ollaan jo keskiviikossa ja jonnekin se viikko on vaan hurahtanut. Vielä kaksi päivää, sitten alkaa talviloma ja pihatalkoot tässä huushollissa ja niitä ei tehdä pikana...:D Mukavaa loppuviikkoa sinne ruutujen toiselle puolelle!

Life in the fast line is what this week has felt like. Doing fast all that I can manage. I dont really understand where all the time goes? Its allready wednesday and weekend is getting near. I bought a new bag a while ago and am very pleased with it. Its roomy and very easy to carry around. I was looking for a dark brown colour but didint find any bags in that color so this canvas with brown corners will have to do for now. Have a good rest of the week! Im heading back to my life in the fast lane!

6 kommenttia:

 1. Samanlaista pikakelausta täälläkin :) Hullareilla poikkesin aamulla , mutta lähdin kiiruusti pois , liikaa väkeä , ahdisti . Kiva laukku !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisikö näitä sanoa sitten kevätkiireiksi kun on joulukiireetkin? Mihin se aika tosiaankin humpsahtaa. Nyt sinnekin mukavaa ja leppoisaa viikonloppua! Toivottavasti kiire hellittää.

   Poista
 2. Voi ihanuus, mikä laukku! Kertakaikkisen hurmaava! Hullarit ovat jääneet, todennäköisesti jäävät kokonaan mutta saa nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Onkohan sitä tullut jotenkin mainosähky kun ei Hullareilla todella näyttänyt olevan mitään kovin kiinnostavaa?

   Poista
 3. Hyvän näköinen laukku! Lohduttavaa, että muillakin on yhtä haipakkaa kuin meikäläisellä. Pikameiningillä on meilläkin menty koko viikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Toivottavasti sielläkin jo haipakka hellittää ja voi relata viikonloppuun! Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)