torstai 17. huhtikuuta 2014

Tilapäinen mielenhäiriö ja lomakuulumisia...

Nyt voidaan kaiketi olla yhtä mieltä siitä että mitä pukeutumiseeen tulee, olen välillä varsinainen huithapeli. Siniset nilkkurit ja ruskea takki! Ei sovi yhteen, ei niin yhtään! Syytän siitä pakkasta ja loman alkamisen aiheuttamaa hajamielisyyttä. Oli nimittäin sinä aamuna kun nämä puin päälleni kylmä pakkasaamu, joten laitoin lämpimämmän takin kuin mitä oli alunperin tarkoitus... Siitä huolimatta hajamielisenä siniset nilkkurit jäivät jalkaan...:D Näin siis meillä siis aamuisin. 

Takki on vanha a-linjainen kevyttoppis, jonka olin jo lahjoittanut kiertoon omaan sukuun muutaman vuosi sitten ja nyt se muuton ja tilanvähyyden vuoksi palautui takaisin alkupisteeseen. Vähän sekin on jäänyt suureksi ja on vähän kuin lentoon lähdössä, mutta ihanan lämmin. Olen vähän kahden vaiheilla että lähteekö se nyt kirpputorille vai pidänkö sen pikkupakkasia varten kaapissa. Mielipiteitä otetaan vastaan. 

Loma on mennyt nopeasti ja mukavasti, sopivasti lepoa, kevätsiivousta, ulkoilua, pihatöitä ja vieraita. On se vaan loma aina loma! Ja lomalla otetut päikkärit maistuu niin paljon paremmalta kun ei ole kiinni kellonajoissa! Onneksi ihanan lämmin sääkin helli meitä jo eilen ja viikonlopulla tulossa vielä parempaa! Ihanaa kun tulee kevät!

Komeroiden siivous on täällä vähän vielä kesken ja tuntuu että pyykinpesukone pyörii ihan koko ajan! Kaikki ylimääräinen on lähdössä kirpputorille tai muuten kierrätykseen, jotenkin nyt tuntuu että ylimääräinen tavara vaan ahdistaa. Pyykkikoneessa kylläkin pyörii suureksi osaksi liinavaatekomeron tavaraa, vaatteet on onneksi jo talven aikana aika hyvin rankattu.

Hyvää Pääsiäistä! Nauttikaa vapaista ja keväästä!


Some mornings Im just absent minded like the morning these outfit pics were taken. I was planning to wear a blue jacket but since it was so cold morning I chose to wear dark brown warmer coat instead. The thing is that I completely forgot that I was allready wearing blue booties. So blue booties and brown coat it was...:D Perhaps I was thinking other things allready in a hurry to work! This weeks vacation has been nice, no timelimits and just hanging out doing some spring cleaning, enjoying the company of friends and family and planning a birthday dinner to my mom on friday. She turns 87 and is going to stay with us for a while and we are having nice dinner among friends and family on Easter. 

Happy Easter! 
Enjoy the warm spring weather and time off!

8 kommenttia:

 1. Keltaiset tulppaanit ovat niin kauniita , minullakin maljakollinen <3 Oikein hyvää pääsiäistä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia anneaulikki<3 Keltaiset tulppaanit ovat ihan must pääsiäisenä, tuomassa kevättä ja iloa sisälle...:)

   Poista
 2. Kuulostaapa monipuolisen ahkeralta lomailulta. Komeroiden siivousta tarvittaisiin tässäkin huushollissa. Oikein mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Kyllä tämä loma suurelta osaltaan on ollut lepäilyä ja ruuanlaittoa vieraille. Komerot siinä sivussa...:) Hyvää pääsiäistä myös sinne!

   Poista
 3. Kiva asu - kyllä nuo vaaleat housut raikastavat asun kuin asun. Ja se ekopaastooni sisältynyt vaatekomeroiden siivous on edelleen täällä tekemättä. No, ennen kesää!
  Oikein hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Vaaleat housut tekevät jotenkin jo kevään tuntua kaiken tumman talvisen jälkeen. Kyllähän nuo komerot ehtii siivota sitten vaikka jonain sadepäivänä kun inspis yllättää... Mulla on komeroiden kanssa sellainen suhde että jostain pitää saada inspis ennenkuin sinne menee koluamaan, tällä kertaa se taisi olla tuo pieni kodinhoitohuoneen make-over...:D Huomaan viettäväni kodinhoitohuoneessa enemmän aikaa kuin koko talvena yhteensä!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)