sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Sisustusta ja pyykkitupahuumoria...
Kerroin tuossa aikaisemmin että pieni sisustusprojeksti on käynnissä. Se on vain pientä tuunausta liittyy kodinhoitohuoneen aikaisempaan sotkuiseen ilmeeseen. Pyykkiä on nyt paljon kivempi pestä kun on siistimpää ja sain viimein kauan jahtaamani peltiset pyykinpesuaineen säilytyslaatikot. Se on kumma juttu että kun on päättänyt hankkia jotain mitä on joka puolella nähnyt niin sitten kun on ostamassa niitä, niin ne ovatkin joka paikasta loppu! Nuo peltiset pönikät löysin loppujen lopuksi Jyväskyläläisestä sisustuskaupasta sen jälkeen kun olin käynyt parikymmentä lähikauppaa läpi. Kaupan päälle pyykkitupaan tuli vähän huumoriakin. Sisutuksessa on menossa mietelausekausi ja pyykkitupa sai niistä oman osansa. 

Huuhteluaineen kaadoin lasipulloon ja varustin pullon tarralla. Pientä tuunaamista, mutta pyykinpesu sujuu nyt ainakin kauniissa ympäristössä! Pieni muutos, mutta mieltä piristävä!
Jostain ihmeen syystä hovikuvaaja ei lämmennyt pyykkituvan uusille säännöille, mutta ruuvasi kuitenkin kyltin kiltisti seinään kun pyysin...:D

6 kommenttia:

 1. Oi kun kiva idea! Tykkään tosi paljon noista! Hovikuvaaja lienee nauttinut valmiiksi pestystä pyykistä aikaisemmin siis, noin voi joskus käydä kyllä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos..:) Totuuden nimessä kerrottakoon että kyllä se hovikuvaajakin täällä pyykkää. Vaan ihan kaikkiin pyykkeihin ei ole lupa koskea muutamien "kotivärjäysten" jälkeen...:)

   Poista
 2. Voi kun meidän teinikin ottais tuosta lauseesta oppia ;) Pienillä asioilla saa paljon aikaiseksi, kivoja juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh... Sun pitää antaa teinille aineet lauseilla varustettuna lahjaksi, ehkä sitten innostuisi? Tai sitten ei...:D Kiitos ja hyvää tätä viikkoa sinne!

   Poista
 3. Hyvältä näyttää!
  Ja ihanat noi puuterinpinkit farkut - mistä ne on?
  Valkoiseen verrattuna kiva kun on vähän väriä,
  vaikka valkoisetkin onnistuin juuri löytämään...

  Kevät saa meissä vauhtia aikaan! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks muru, farkut on henkkamaukan kevään malli. Väri on musta ihan superihana! Tulee varmaan suru puseroon kun ne on loppuun kulutettu tätä menoa ensi syksyyn mennessä...:)

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)