torstai 3. huhtikuuta 2014

Tuulta ja flunssaa uhmaten...


Täällä sitä ollaan vielä, joskin jokseenkin rajun flunssan petiin kaatamana taas. Joskus kuulemani juttu siitä että antibiottikuuri heikentää vastustuskykyä on nyt oikein virallisesti testattu ja ammattilaisen suusta kuultu. Kahden antibioottikuurin jälkeen oli helppo saada hovikuvaajan alkuviikon ilkeä flunssa. Alkuviikosta kuvittelin vain olevani normaalia väsyneempi, mutta väsymys osoittautui flunssan aluksi. Tarkastuskäynti terveysasemalla varmisti tämän flunssan viruksen aiheuttamaksi, johon ei eiliseen saakka jatkunut antibioottikuuri mitään auta, päinvastoin, on vaan alentanut vastustuskyvyn olemattomiin. Aika väsyneeksi ja hiljaiseksi tämä flunssa- ja tautikierre alkaa vetämään. Kohta 3 viikkoa enemmän tai vähemmän sairaana ja antibioottikuurilla. Ei ole oikein jaksanut blogiinkaan siksi keskittyä. Kunhan saan itseni kuntoon ja pirteäksi, lupaan että blogikin taas piristyy!

Onneksi huomenna on muutenkin etukäteen sovittu vapaapäivä niin ei tarvitse työasioita kovin murehtia. Vapaapäiväksi oli suunnitteilla kaikkea kivaa menoa, mutta taitaa tulla kahden raihnaisen sohvateatteripäivä sen sijaan.

Alkuviikosta onneksi on jäänyt kameran kätköihin muutamat asukuvatkin. Uudet henkkamaukan vaaleanpunaiset farkut ovat tainneet olla se tän viikon kivoin juttu. Olen tosi tosi tykästynyt farkkujen pehmeän vaaleanpunaiseen väriin ja kaapista löytyi vanha ihana ystävältä jokin vuosi sitten saatu samansävyinen Melmellin Iris huivi farkkujen kaveriksi. Melmelli on muuten ruotsalainen vaatemerkki, joka tekee tosi kivoja vähän tuollaisia boho chic tyyppisiä vaatteita. Tutustumisen arvoinen merkki kaikenkaikkiaan. Tämä huivi on ostettu Porvoon vanhasta kaupungista pikkuputiikista, jossa ainakin silloin tuota merkkiä oli myynnissä. Huonot puolet noissa on pieni valikoima kerrallaan ja hinta, eivät taida ihan halpishinnoissa liikkua, eikä nettisivujen mukaan tällä hetkellä suomessa ole jälleenmyyjää, mutta kannattaa pitää mielessä jos ruotsissa tulee käytyä ja nettikauppa näyttää toimittavan myös Suomeen. 

This week has gone by with lot of sleep and still ongoing flu but I managed to get some outfit pics in the beginning of the week. I wore these new H&M pink jeans that I completely fell in love with. I think they were the coolest thing in this week. Pink and black is a combination I really enjoy. Those jeans are so comfortable and I just love the color. And I had this old Melmelli scarf that goes perfectly with this color. Im pretty sure they are going to show in here in outfit of the day pics many times during this spring. Hopefully I will get rid of this new flu soon and will be able to enjoy the weekend.

6 kommenttia:

 1. Ihana kokonaisuus, sopii tosi hyvin! <3
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 2. Kaunis asu. Koitapa parantua ja anna itsesi levätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju<3 Ei millään tahtoisi nyt sairastaa kun kevätaurinko jo paistaa!

   Poista
 3. Näyttää oikein hyvälle mustan kanssa tuo puuterinen vaaleanpunainen. Höh, ei ole kiva tuollainen sairasteluputki, toivotavasti tämän vuoden sairauskiintiösi oli tuossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano muuta! Kyllä tässä on ihan tarpeeksi sairastamista koko vuodelle! Musta ja pinkki on musta kiva yhdistelmä. Pinkki pehmentää mustaa, joka ei ole ihan mun juttu kumminkaan.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)