maanantai 31. maaliskuuta 2014

Spring essentials II - black and white
Tässä taas kevääksi hieman kollaasia. Rakensin muutaman mustavalkoisen asukokonaisuuden joka miellytti omaa silmää. Olisin mielelläni käyttänyt yhtä hauskaa Elloksen mustaa jakkua, jossa jujuna oli koristeelliset ja nuorekkaat vetoketjut, mutta kaikki koot olivat loppuunmyytyjä, joten tavallisella bleiskalla mennään sen sijaan. Joskus vaan nopeat syövät hitaat. Valkoiset farkut alkavat myös olla kortilla, jos sellaisia mielii niin nyt kannattaa viimeisään lähteä liikkeelle. 
Mukavaa viikon alkua!


I built couple of black and white colleges that I could easily imagine wearing myself. Those who dont like the spring pastels, black and white is the thing to wear this spring. Enjoy your week!
 

6 kommenttia:

 1. Mustavalkoinen on aina hyvä ja kuvien ihan kaikki vaatteet huolisin. Valkoiset housut tosin saattaisivat jäädä käyttämättä; minulla on trauma opiskeluajoilta, kun lähdimme porukalla pikkuautolla saaristoon. Olin laittanut valkoiset housut jalkaan ja perillä huomasin, että olin istunut menomatkan suklaapatukan päällä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! Ehkäpä nyt kannattaisi jo ostaa valkoiset terapiahousut ja varmistaa ettei ole suklaata mailla eikä halmeilla...:) Luin jostain että traumoistaan pääsee kohtaamalla pelkonsa...:)

   Poista
 2. Mukavan näköisiä valintoja. Selkeä musta-valkoisuus toimii aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Nuorempana en pitänyt yhdistelmästä lainkaan, mutta nyt se on alkanut miellyttää silmää. Kumma juttu miten tuo maku muuttuu iän myötä.

   Poista
 3. Ei ole musta-valkoisen voittanutta. Olen muuten miettinyt onko oikea kirjoitusasu mustavalkoinen vai musta-valkoinen. Ihan maailmanluokan ongelmia mulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut. Mustavalkoisessa on vaikea mennä pieleen... Multa humpsahtaa ihan itsestään mustavalkoinen aina yhteen, mitenköhän tuo oikeasti mahtaa olla? Preferitan kielitoimisto varmaan tietäisi...:) Taisi joskus olla jotain juttuakin Preferitan blogissa siitä mikä on yhdyssana ja mikä ei, mikä viivalla a mikä ilman viivaa, mutta minulta taisi hurahtaa toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos...:D

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)