torstai 20. maaliskuuta 2014

Vaalea talvitakki...


vanha laukku kaipaisi jo vähän make-overia, hyviä nahkalaukun huoltoideoita?
Täällä sitä ollaan vielä hengissä takatalven keskellä (nimittäkööt meteorologit sitä miten hyvänsä). Viime viikon taudit ja antibioottikuurit ovat vaatineet veronsa ja väsymys vaivaa, eikä mitään mieletöntä pukeutumisinspistä ole täällä oikein nähty. Viikko on ollut muutenkin jotenkin omituisen kiireinen, enkä malttaisi odottaa viikonloppua! Viikon asut ovat olleet jokseenkin samanlaisia kaikki. Paitapusero ja lämmin neule. Ainoa kevään merkki on täällä ollut se etteivät tummat talvitakit nyt enää oikein maistu, joten kaivoin kaapista viime talvena hankitun vaaleamman talvipalttoon ja olen ollut siihen ihan tyytyväinen. Pakkasta on ollut 17-12 astetta joka aamu, joten Uggin töppöset kaivoin taas laatikosta käyttöön. Liukkaat mutta niin ihanan lämpimät tuonne kylmiin aamuihin! Kuinka viikko on sujunut siellä puolella? 

This here middle of the winter. Somehow this late winter weather doesnt much inspire for cool outfits. I have worn warm sweater and jeans just almoust every day. I have worn Uggs on my way to work almoust every morning. The only thing that reminds of spring is that dark wintercoats dont inspire right now, I rather wear my only light colored one. Hopefully the weather will change soon to more like spring weather!

2 kommenttia:

 1. Kiva kokonaisuus ja onneksi paranemaan päin kuitenkin. Niin olisin ainakin tulkitsevinani :)

  Laukun nahan hoitoon suosittelen lämpimästi tätä: http://www.varusteleka.fi/fi/product/ekol-nahkaoljy-0-25l/8573
  Mikään ei ole herättänyt nahkaisia tuotteitani paremmin eloon. Toki sen kanssa menee hetki kun sen rauhallisesti ja vähän kerrallaan laittelee, mutta herättää kyllä nahan henkiin kerralla. Muutenkin tuon kaupan nahanhoitoaineet ovat ihan eri planeetalla kuin minkään suutarin tai vastaavan. Ihan ehdottomasti parhaita, joihin olen koskaan koskenut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia! Täytyy kokeilla tuo öljy. Pieni nahkalaukkuparkani kokee kovia kun kulkee aina vapaa-aikana mukana. Taitaa olla syytä hankkia myös musta että toinen pääsee välillä lepäämään. Ihanaa viikonloppua!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)