tiistai 4. maaliskuuta 2014

Harmaa konttorirotta...
Äitini ystävällisesti nimittää minua konttorirotaksi, mitähän se äiti sanoisi tähän harmaaseen mielihaluuni? Luultavasti että kamalaa harmaata...:D 

Tosiasiassa jossain vaiheessa elämää vaatekaappiini kuului todella paljon harmaata väriä ja sitten se unohtui vuosiksi. Nyt olen taas tykästynyt harmaaseen. Paitapusero muuten on vaaleanpunainen, vaikkakaan sitä ei kuvista juuri huomaa. Neulepuserona Elloksen alesta bongattu 27 euron kashmirneule, bootcut farkut löytyivät käsityökopasta ( ne odottivat siellä liian pieniksi tuomittuina paloittelua) ja noh, harmaa untsikka on nähty täällä jo sata kertaa. Kaulassa henkkamaukasta joskus hankittu kashmirvillainen kaulaliina ja miten olikaan lämmin ja mukava päivä! Ei olisi kuulkaa yhtään haitannut vaikka olisi tullut ämmiä alas taivaalta! Palelua inhoan ihan yli kaiken, joten talvivaatteet pitävät vielä pintansa tuolla kylmässä ja kosteassa säässä. Huomiseksi on luvattu aurinkoa! Toivottavasti sitä myös tällä kertaa saadaan!

Grey, grey and grey. Grey seems to be one of my favourite colors for this season. I used to wear lot of grey and then forgot all about grey for years. I got this cashmir sweater from a sale recently and Im very happy with it! Bootcut jeans I found stashed in my closet (they used to be too small so they were waiting for to be cutting to pieces and inspiration) and saved them for a use again. Very comfy and warm outfit. Tomorrow its going to be sunshine. At least I hope it will...:)

4 kommenttia:

 1. Äidit ne osaavaat nostaa tyttärien itsetuntoa :-) Harmaa on hyvä väri ja sopii monelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut! Harmaa sopii aika monelle. Usein paremmin kuin musta. Äidit ovat joskus mahdottomia, ainakin omani. Kulkee myös nimellä perheen suorasuu...:D

   Poista
 2. Minusta harmaa on kaunis väri ja sopii sinulle todella hyvin. Joskin totta kyllä, onhan se pidemmän päälle vähän yksivärinen, mutta joskus on niitä päiviä, kun on yksivärinen fiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joskus on todella tälläisiä yksivärisiä päiviä. Useinmiten minulla ne ovat olleet mustia mutta nyt varmaan myös harmaita silloin tällöin...:)

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)