perjantai 14. maaliskuuta 2014

Casual friday...


Tämä tooooosi casual friday asu selittyy sillä että meillä oli tänään toimistolla "pukeudu rock henkisesti-päivä". Tämän rokimpaa en kaapista tähän hätään löytänyt ja armadillo painatus ja vanhat bootsit bootcut lahkeiden kanssa saivat käydä rokkaavasta asusta. Oli ihan kotoinen olo.  Meillä oli töissä jopa musiikkiesitys ja piileviä kykyjä kitaran varressa ja laulamassa. Hyvä versio Hotel Californiasta uppoaa minuun aina! Se olikin hyvä piristys päivän lopuksi kun kunto ei vieläkään ole hyvä kuvan hymystä huolimatta. Lääkärin tyly tuomio oli tänään mm.keuhkoputkentulehdus ja korvatulehdus, ei ihme että huippaa ja väsyttää kuumeen lisäksi. Antibioottikuurihan tuosta tuli. Kyllä se tästä, ensimmäiset antibiootit on jo syöty ja vuorossa pitkät yöunet.Hyvää yötä!


Toivottavasti huomenna ei ihan arktiseen keliin herätä! Lauantain linkki on BeTrench, espanjankielinen blogi jonka hiljattain löysin ja ihastuin tyyliin heti. Sanaakaan en espanjaa osaa. Mukaviva lukuhetkiä ja ihanaa viikonloppua!

Todays casual outfit is more than casual but we had this "Rocking" theme at the office so it was suitable for that. I didnt have any band t-shirts so Armadillo had to do. I love armadillos btw, they are most cute animals and pretty rare too. I had to to visit doctors office today as well since this flu just goes on and on. Hopefully the meds I got will help. Above you will find the saturday link, enjoy your weekend!

10 kommenttia:

 1. Oikein hyvä asu työpaikan teemapäivään. Toivottavasti saat lepäilyillä ja rohdoilla itsesi kuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna! Kyllä tämä tästä pikkuhiljaa.

   Poista
 2. Työpaikan teemapäivä kuulostaa kivalta :-) Paranemisia!

  VastaaPoista
 3. Kiva kokonaisuus ja hyvin teemaan sopiva myös. Pikaista paranemista ja hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Teillähän on ollut kiva työpäivä :) vaikka nyt toivon sulle lepoa ja paranemista , kuumeessa töissä olosta ei hyvä seuraa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, taidat olla oikeassa, mieluummin sitä lepäilisikin sairaana, mutta joskus vaan tuntuu ettei voi niitä töitä jättää... Otan ne lepäilyt nyt tänään kun ei onneksi tarvitse mihinkään enää lähteä!

   Poista
 5. Mikäs se tuollainen rokkiteematyöpaikka on ;) Hyvin varmasti buutseinesi joukkoon sulauduit. Toivottavasti lääkkeet nujertavat taudin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Meidän rokkiteematyöpaikka on normisti aika konservatiivinen monella tapaa...:D Onneksi sentään jotain vaihtelua!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)