keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kevät vastaan talvi...

Kevät vastaan talvi, tai Eccot vastaan Tamaris. Tamaris

Ecco

 Tuossa viime viikonloppuna ennen tätä pahuksen flunssaa kaivelin jo toiveikkaana vaaleat kevät- syksynilkkurit esille siinä toivossa että piha vihdoin kuivuisi niin paljon että saisin vetää ne jalkaani tällä viikolla. Pyh, ei ole vielä kuivunut, enkä ole vielä päässyt tästä flunssastakaan. Ihme flunssa, olo on kuin märällä rätillä ja en ole tähän vielä ennenkuin tänään ottanut muuta kuin tuoreesta inkivääristä tehtyä teetä ja huuhdellut nenää suolavedellä kun ovat mainostaneet joka paikassa että flunssa loppuu nopeammin kun antaa kuumeen tehdä tehtävänsä.  Tänään alkoi jo tympiä sängyssä makaaminen ja otin ihan tuiki tavallisen buranan kun ajattelin että jospa sillä kuume lähtisi, eikä mitä, se vaan nousi, joten täällä sitä hipsutellaan vielä kotona. Sen verran sain aikaiseksi että nappasin nilkkureista muutamat kuvat talon seinustalla. 


Kevät vastaan talvi viittaa tulenvan viikonlopun ja ensiviikon sääennusteeseen. Lumipyry viikonlopuksi ja -9 astetta pakkasta ensi viikoksi tänne etelään! Olen kyllä kuullut että "Kevät keikkuen tulevi" mutta joku roti nyt tuossakin saisi olla! Nyt oikeasti toivon että säätiedotus on taas väärässä. Saisi se kevät sieltä jo tulla. Vaan taidan suosiolla pakata kevätnilkkurit takaisin laatikkoon ja ryömiä takaisin sänkyyn...


Spring or winter? The wheather forecast for next weekend is blizzard and for the next week -9 degress celsius. Oh boy! I was allready hoping to switch from winter booties to brighter spring booties... Well, I guess I better pack the spring booties back to the box and just crawl back to be with this flu that doesnt seem to end.

10 kommenttia:

 1. Kauniit vaaleat nilkkurit - ja saisivat tosiaan olla ne sääihmiset väärässä tällä kertaa - noillahan pitäisi päästä kevätkaduille tepastelemaan.
  Toivottavasti alkaa se flunssasi helpottamaan - ei kuulosta hyvältä tuo, että kuumetta vieläkin on. Itsellänikin se pirulainen iski kuin iskikin, vaikka kuinka kielsin. No, kuumetta ei ole, mutta muuten on eukkoreuhka ihan sökönä. Kyllä on ollut vaikea viikko töihin yrittää rahjustaa. Onneksi on ollut viikko, jolloin saan vain piiloutua omaan työhuoneeseen eikä tarvitse pynttäytyä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Koitahan levätä sinäkin ettei tule jälkitauteja! Onneksi on viikonloppu ja me eukkoreuhkat saamme vähän lepoa!

   Poista
 2. Hytisen jo ajatuksesta , että pakkanen tulee taas - hrr ! Tänään kun oli niin ihanan lämmintä jo . Onneksi en vienyt toppatakkia kellariin vielä ;) koitahan jo parantua kurjasta flunssasta , hus pois !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anneaulikki<3 Sitkeästi täällä vielä tauti vaivaa, mutta eiköhän se tästä, täytyy viikonloppuna muistaa syödä antibiottit ajallaan ja pukeutua lämpimästi jos se takatalvi nyt alkaa. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. On kyllä jotain ihme tautia liikkeellä, meillä on ollut koko porukka kipeänä, toiset enemmän, toiset vähemmän. Hyvä, että muistutit inkivääriteestä :) Täytyykin kaivaa purkki Hotta-teetä esille -nimensä mukaisesti on tosi hottia inkivääriteetä. Pikaista paranemista sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau. Meillä minä olen toistaiseksi ainoa kipeä, mutta kyllä tuo hovikuvaajakin tuolla vähän niiskuttaa... Taitaa olla mun inkivääriteet menneet vähän harakoille tällä kertaa kun eivät auta...:(

   Poista
 4. Oi mitä ihania kenkiä! Todella kauniita, vaaleat etenkin sulattivat sydämen!

  VastaaPoista
 5. Kyllä nyt sietääkin jo kaivella noita kevyempiä kenkiä esiin. Mä lähdin yksi aamu pikkukengissä töihin ja totesin, että oli pakkasyön jäljiltä vähän jäistä... Mutta siis ehkä jo parin viikon päästä voi kokeilla uudestaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui kamala, varovasti vielä pitää mennä! Aika sissi ole jos jo pikkukengissä tarkenit! Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)