lauantai 22. maaliskuuta 2014

Mustaa ja valkoista... ja lauantain blogilinkki


Eikös jossain ollut juttua että yksi kevään trendeistä on mustaa ja valkoista? Näissä kuvissa ei ole keväästä vielä paljon tietoa, paitsi aurinko joka paistoi kun tulin eilen töistä kotiin, mutta on ainakin mustaa ja valkoista.  Olipa muuten kiva kävellä tuossa räntävellissä kun Helsingissä ei ollut siitä enää tietoakaan...:D Astuin portilla autosta ulos ja läts... No, se on pientä se, voimat alkaa pikkuhiljaa palautua ja täällä siivottiin illalla, pesin oikein saunan lattiankin ja sain tietysti lattiakaivon tukkoon, onneksi nämä vuodet "maalla" ovat opettaneet pientä näppäryyttä ja sekin ongelma ratkesi vesiletkulla ja lämpimällä vedellä! Moisen siivousvimman päätteeksi kaaduin jo klo 21. 00 sänkyyn ja vetelin pitkät yöunet, nyt on hyvä aloittaa viikonloppu ihanan aurinkoisessa säässä! Linnut lauloivat täysillä jo klo 6.00 tänä aamuna. Satakielikin oli tullut pihalle lurittelemaan. Minä aioin nauttia auringosta ja mennä sinne mihin nenä näyttää ja tehdä kaikkea kivaa. Minkälaisia viikonloppusuunnitelmia siellä ruudun toisella puolella on?


Lauantain linkki on Little J Style. Paljon mustaa väriä ja kivoja ideoita!

I read that that black and white are in among pastels this Spring, well no spring yet in my outfit of the day but black and white. When I left work almoust all the snow had melted but at home we still have this nice wet smushy snow...:D Since the sun is shining there can be anything on the ground and it will melt soon! Im going to enjoy the sunshine and do whatever pleases me this weekend, nothing planned so Im free as a bird! Enjoy your weekend, above you will find the saturday link!

10 kommenttia:

 1. No ihan samaa ajattelin, kun tänään kävin Helsingissä. Melkoinen kontrasti on kuivien asvalttikatujen ja tämän meillä vallitsevan mutaliejun välillä. Kiitos taas lauantailinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä kiittää. Linkki oli minusta kiva ja ehkä vähän erilainen kuin muotiblogit yleensä. Täällä edelleenkin tarvotaan mutavellissa, onneksi on vähän kuivunut!

   Poista
 2. Kevät on ihanaa , mutta yöunet typistyy , aamuisin herään nousevaan aurinkoon ja varpusten sirkutukseen ;) näytätkin jo pirteältä , hyvää viikonloppua !

  VastaaPoista
 3. Onpas kiva kokonaisuus, tykkään suuresti. Kauniin elegantti :)

  VastaaPoista
 4. Blogissani on sinulle pieni haaste ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja! Haaste vaikutti mielenkiintoiselta, tartun siihen heti kun aika antaa vähänkin periksi<3

   Poista
 5. ♥samalla sekä tyylikäs, että rento!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)