lauantai 29. maaliskuuta 2014

Pikapyrähdys ja lauantain linkki...


Pikapyrähdys tänne blogistaniaan ja viikon kuulumisia. Viikko on hieman takkuinen, flunssan jälkitauteja tuli taas podettua sängyssä puolitoista päivää ja uusi antibioottikuuri menossa. Sitkeässä istuu tämä tauti kun sen kerran saa. Aika pian ensimmäisen antibioottikuurin jälkeen tauti taas iski kyntensä takaisin ja antibiooteilla ja erinäköisillä tropeilla tässä taas taaperretaan. Perjantaina pääsin sentään jo takaisin töihin ja ohessa päivän asu. Työkaveri totesi että taitaa olla sininen kausi menossa...:D Taitaa pitää paikkansa, sininen miellyttää pitkästä aikaa...:) Löysin kaapista viime syksynä alesta ostetun kesähuivinkin ja siinä oli sopivasti sinistä. 

Lupasin kuvia maanantain hankinnoista kun pikapikaa pyörähdin Kaaressa. Sieltä löytyi Sokos josta sain pitkään ostolistalla olleet avokkaat. Kaksi paria löytyi Sokoksen omalta tuotemerkiltä. Lesti on hyvä ja sain vihdoin vähän nuorekkaammat mustat avokkaat kaappiin, joita olen kaivannut jo pitkään. Samalla reissulla löytyi myös mokkaiset beiget ja molemmat toivottavasti palvelevat vuosia. Aika perusavoikkaita molemmat, mutta juurikin sellaisia, jotka ovat kaapista puuttuneet. Ostolakko on nyt hieman kyllä rakoillut, mutta kaikki hankinnat ovat listalta jonka mukaan ostan ja yritän olla ostamatta mitään turhaa. Samalla ostosreissulla oli pakko hakea Body Shopin hoitava hamppukäsirasva, jota olen käyttänyt pitkin talvea kun kädet kuivuvat normaalia enemmän. Vanha oli päässyt jo loppumaan. Olen ollut rasvaan tosi tyytyväinen, putkilo kestää melko pitkään, käy myös jalkavoiteena ja on tosi tosi hoitava. Lisäksi metalliputkilon voi kierrättää! Se on plussaa minun silmissäni. Ja pakkohan oli myös kiepata tarjoustulppaanit mukaan viikkoa piristämään! Aurinko paistaa ja on pakko laittaa täällä tuulemaan ennenkuin kämppä räjähtää siivouksen puutteesta, lauantain linkki tulee tässä: The Style Scribe Texasista. Olisin kyllä odottanut cowboy bootseja ja stetsonia, mutta aika sovinnaisella linjalla blogissa mennään...:) Short update here. Outfit of the day from friday. Blue again...:) Part of my week has gone with the flu that came back not much outfits of today in this week. Just couple of pics from monday shopping. I needed to update pumps and found just what I was looking for. Two pairs of basic pumps that hopefully will serve years to come. Also had to by some good hand cream from Bodyshop and ofcourse some tulips to brighten up the week! Sun is shining and Im feeling a bit better on new antibiotics so Im going to start cleaning this house before it falls completely apart! Enjoy the sun and your weekend! Saturday link you´ll find above.

8 kommenttia:

 1. Voi ihana mikä asukokonaisuus! Upean keväinen. Ja mitä kauniita kenkähankintoja olet tehnyt <3 Toivottavasti paraneminen olisi nyt sitten kerralla "kunnossa! niin ei enää tarttuisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä tässä vähän poskiontelotulehduksesta kärsitään, mutta eiköhän tämä joskus lopu! Nyt täällä on hovikuvaajakin jo kunnon flunssassa, vaikka luuli jo ohittaneensa tämän...:( Ikävä ja pitkä tauti, sitä on kuulemma liikkeellä. Ei meinaa millään loppua. Mukavaa sunnuntaita sinne!

   Poista
 2. Kiva sininen kokonaisuus. Perusavokkaita tarvitaan aina, ostolakko tai ei :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Totta puhut, nuo ovat aika tarpeellisia. Jostain syystä tähän ikään kuuluu vielä pieni jalan leviäminen, joten vanhat avokkaat tuppaavat jäämään pieniksikin. Mukavaa sunnuntaita sinne!

   Poista
 3. Hyvinistuvan näköinen jakku, tykkään kokonaisuudesta! Tähtihuivi on piste iin päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tähtihuivi laatikon pohjalta oli kyllä ihan bonuslöytö! Olin unohtanut sen tyystin, oli vielä paketuituna rullallekin...:)

   Poista
 4. Kerropa, että mitä sulle on tapahtunut. Sä olet oikein alkanut hehkumaan? Upea asuyhdistelmä ja sopii sulle NIIN hyvin

  VastaaPoista
 5. Kaunis on asusi ja Maijun sanat ovat kyllä totta , näytät hyvältä !

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)