lauantai 8. maaliskuuta 2014

Lempiväri ruskea...Ruskea on yksi lempiväreistäni. Kaulassa oleva Repeatin hartiahuivi on kulkenut matkassa jo monta vuotta ja kuuluu yhä ehdottomiin lempiasusteisiin. Merinovillainen ja uskomattomat pehmeä ja lämmin. Se käy myös hartiahuivista on sen verran suuri ja kolmion mallinen. Todellinen monikäyttövaate. Haaveena on joskus löytää samanlainen beigen sävyssä.Rimpsut eivät vaan taida olla enää muotia ja samanlaista ei ole löytynyt. Ehkäpä kirpputoreilla onnistaisi. Samalla tulisi harjoitettua ekologista kulutusta.


Viikko mennä hurahti taas ja ollaan jo lauantai aamun puolella, rentouttavaa viikonloppua ja Hyvää Naistenpäivää blogilinkkien ja muun kivan parissa toivottelen täältä puolelta ruutua! Toivottavasti viikonne on ollut yhtä mukava kuin täällä.

Lauantain linkit ovat Pink Peonies ja Little Miss Fearless. Molemmat aivan ihanan värikkäitä ja raikkaita asuissaan.

Brown is one of my favourite colors and the brown fringed scarf from Repeat has been with me some years allready and I still absolutely love it! Its made of merino wool and its so soft and warm! It practicly goes with anything and keeps me warm and happy! Its allready Saturday morning so Im just going to leave you reading saturday links above and wish you Happy weekend and Womens Day!

8 kommenttia:

 1. Sulle niin sopii ruskea ❤️ itse taas kartan väriä ainakin kasvojen lähellä , ei sovi mulle . Hyvää naistenpäivää !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anneaulikki<3 Tykkään kovasti ruskean eri sävyistä, eivät kyllä kaikki sovi minullekaan, mutta ainahan voi laittaa omiin väreihin sopivan huivin kaveriksi jos jokin väri näyttää saa kasvot näyttämään valjuilta. Sillä tavalla käytän muutamaa väriä jotka eivät todellakaan sovi omien kasvojeni lähelle.

   Poista
 2. Kaunis kokonaisuus ja miten ihana laukku! <3
  Hyvää naistenpäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia<3 Laukku on vanha Pieces, joka on valitettavasti tekonahkaa mutta kestävää sellaista. Mulle juuri sopiva tuollainen rennon tyylinen. Hyvin on tähän asti kestänyt raskaatkin kantamukset vaikka olen paljon käyttänyt. Pisteet siitä tuolle merkille.

   Poista
 3. Kaunis huivi. Ruskeaa kynsilakkaakin? Ja tietenkin hyvää Naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Elämää Onnenpähkinässä! Kynsilakka taisi olla oikein tummaa burgundin väristä, mutta hyvin kävi ruskean kanssa.

   Poista
 4. Oikein nätti kokonaisuus, tästä näkee, että ruskea ei ole tylsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ruskea on minusta ihku, se on minun "turvavärini" mutta ehkä kesäksi täytyy suosiolla vähän laittaa kaapin nurkkaan...:) Tuntuu sitten taas syksyllä uudelta väriltä!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)