maanantai 3. maaliskuuta 2014

Maanantai ja punaiset housut...


Miksi se on aina maanantai kun nukkuu pommiin, ajaa räntäsateessa töihin ja vesisateessa takaisin ja sitten vielä kaiken päälle astianpesukone kieltäytyy toimimasta ja puoli iltaa menee sen kanssa rompatessa? Taitaa olla Murphyn laki se syy. Lähtihän se tiskikonekin sitten loppujen lopuksi toimimaan!


No, joka tapauksessa räntäistä päivää piti yrittää piristää punaisilla housuilla...:) Ylisuuri harmaa neule on ollut kaapissa jo varmaan vuoden päivät, pääsee vain harvoin käyttöön koska kotiasuksi se ei sovi (lue kaulus häiritsee päiväunia) ja akryylisenä se ei myöskään kovin lämmin ole. Siksi päällä vielä bleiseri lisälämpöä tuomassa. Tuo märkä sää on jotenkin minusta ihan extra kolean tuntuinen.  En ole neuleesta kuitenkaan vielä hennonnut luopua, vaikka se on jo jäänyt vähän suureksikin. Menisi melkein mekostakin ainakin legginsien kanssa. Viikonloppuna meinasin jo laittaa talvivaatteita säilöön, mutta onneksi en sitten vielä viitsinyt, näyttää siltä että lämpimille neuleille tulee tällä viikolla vielä käyttöä. Maanantai takana, tiistai edessä, mukavaa alkanutta viikkoa!


Why it is always monday when you wake up too late and have to hurry to work while it rains wet snow and then drive back in the rain? On top of that the dishwasher refused to work properly but thank goodness got fixed! I had to cheer up the day with the red skinnies and oversized sweater. Why does it feel so extra cold when the weather is also a bit wet? Monday behind, tuesday coming, have a good week!

8 kommenttia:

 1. Kauniit ja hyvin yhteen sopivat värit tässä asussa. Älä vielä pakkaa talvea pois, muuten ehtii kyllästyä kesävaatteisiin ennen kuin kesä on edes alkanut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en pakkaa! Tänään pääsi untsikkakin vielä päälle. Tuo kosteus menee luihin ja ytimiin. Ja olet sitäpaitsi harvinaisen oikeassa, kyllästyn kesävaatteisiin paljon nopeammin kuin muiden vuodenaikojen vaatteisiin.

   Poista
 2. Punaiset housut! Ja sopivat noiden muiden värisävujen kanssa. Itselleni nämä märät kelit ovat kaikkein pahimmat - kylmyys tuntuu menevän luihin ja ytimiin. Lämpimille vaatteille on vielä tarvetta.
  Kivaa uutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut Lady! Tuo kosteus todella menee luihin ja ytimiin. Lämmintä sen vaatetuksen olla pitää vielä siellä! Kivaa viikkoa myös sinne<3

   Poista
 3. Kannatti laittaa punaiset housut ! Kiva asu , tykkään ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anneaulikki! Pitäisi vaan keksiä minkä kaiken kanssa juuri tuota punaista voisi käyttää? Mustan ja?

   Poista
 4. Vitsit kun ihana kokonaisuus! Tykkään suuresti punaisista housuista tässä kokonaisuudessa <3

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)