perjantai 28. helmikuuta 2014

Monenmonta eläintä ja lauantain linkit...


Kuinka monta eläintä saa ympättyä samaan asuun? Neljä ainakin aivan helposti...:D Neuleen alla käärmekuosinen silkkipusero, kaulassa leopardihuivi ja koruna norsu Lisäksi takin kauluksessa karva. Voisi kuvitella että tämä onnistuu hyvin unenpöpperössä aamulla, mutta kyllä se oli ihan suht suunniteltu juttu. Tykkään käyttää leopardihuivia mustan neuleen kanssa, siitä on tullut ihan lemppariyhdistelmiä ja tuo silkkinen käärmekuosinen pusero ei oikein tunnu löytävän käyttöä, mutta olipa tosi mukava ja lämmin neuleen alla. Kaiken uhallakin yhdistin tämän duffelin (joka on nähty kohta varmaan sata kertaa täälläkin) leopardihuivin kanssa ja minusta se oli hauska. 

Jotenkin viikko on ollut muutenkin hyvä viikko, vaikkakin kiireinen mutta täynnä iloja ja myöskin vähän surua. Univajetta on kertynyt myös aika paljon ja joskus tuntuu että miehet kyllä elää hieman eri planeetalla. Hovikuvaaja kysyi äsken että alettaisiinko leipoa pizzataikinaa??!!! Klo 22 perjantai-iltana! Ei minun maailmassani, minä suuntaan seuraavaksi petiin noustakseni huomena ajoissa nauttimaan rauhallisen aamupalan, ison mukillisen cappucinoa ja nauttimaan blogien seurassa... Ohessa lauantain linkit. The ParlorGirl, josta löytyy aika rokkaavia asuja kun jaksaa selata sieltä hömpän joukosta ja vähän enemmän casual Earnestyle.

Ihanaa viikonloppua, nautitaan!

How many animals you can put into a one outfit? At least 4! Snakeprint shirt, leoprint scarf and an elefant as jewelry and some fur on the coat. I enjoy using the leoprint with black and had to try it with a duffel coat as well. I found it fun! All and all it was a busy and fun week with lots of joy and some sadness. But boy am I glad its finally friday! You find the saturday links above ( and yes I know its still friday!), enjoy your reading and weekend!

6 kommenttia:

 1. Kaunis sinä. Iloinen olemuksesi saa hyvälle tuulelle. Kiva on asukokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Minulla taisi olla vaan vähän normaalia parempi päivä, se aina näkyy uloskin päin. Ihanaa viikonlopun jatkoa!

   Poista
 2. Kaunis kokonaisuus, siinä on juuri sopivasti särmää! Tykkään paljon.

  Meillä mentiin vähän toisin päin, mies kysyi seittemältä illalla joko mentäisiin nukkumaan. Olihan sitä univelkaa minullakin, mutta ei nyt ihan noin paljon. Sinne se vaan kellahti ja 12 nukkui raukkaparka. Niin, ja herätti meikäläisen kysymällä "Vieläkö sä muka nukut?" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia<3 Juuri noin se menee, toista nukuttaa ja toista ei... Minulla ei perjantai-iltaisin vaan pysy silmät auki työviikon jälkeen kovin pitkään kun aamuisin on herätys jo aina klo 4.30 niin mulle klo 22 on jo keskellä yötä...:D Ymmärrän kotinörttiä varsin hyvin...:) Mukavaa viikonloppua teille molemmille!

   Poista
 3. ♥ kaikki "eläimet" natsaa hyvin yhteen: kaunis kokonaisuus upealla daamilla!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)