tiistai 11. helmikuuta 2014

Keväisiä värejä...Paras ystäväni parantumaton optimisti sanoi minulle eilen: " Voi miten ihanaa, lumi sulaa ja kevät tulee!" Ja minä, vanha pessimisti katson ulos ja näen loskaa, kuraa ja räystäiltä tippuvia märkiä lumiylläreitä ja liukkaita koiralenkkejä...:D Jotain piti tehdä asialle, eli yrittää piristää päivää töihin hieman keväisemmillä väreillä! Mutta neuleista en vielä luovu, en! Sen verran kosteaa ja tylsää tuolla ulkona tällä hetkellä on. Kaupungissa oli aika lailla pelkkää vettä ja kuraa, meillä maalla tiet ovat vielä jäässä ja märkä loska on teiden pinnassa. On mielenkiintoista nähdä vieläkö tulevat oikeasti pakkaset vai joko mennään kevättä kohti? Mitäs luulette? Minä kaipaisin tähän loskaan auringonpaistetta, voisi hyvällä omalla tunnolla laittaa asukuviinkin ne sellaiset mustat lasit, jotka peittäisivät nämä maailman suurimmat silmäpussit. Maanantaisin tuntuu että rypyt ja silmipussit kasvavat kohisten, vaan mikä ihme se on kun ikää tulee ja viikonlopun jälkeen on aina vaikea päästä ajoissa nukkumaan ja yöunet jäävät kovin vähäisiksi. Jos jollakulla on hyviä vinkkejä silmäpussien pienentämiseen, niitä otetaan ilolla vastaan! Koko viikon! Voi kunpa aurinko alkaisi paistaa ja se keväinen fiilis tulisi auringon myötä! Mukavaa alkanutta viikkoa!

My good friend who is a hopeless optimist said to me me yeasterday that "Its so nice when the snow is smelting and the Spring is coming! I looked out of the window and all I see is wet snow, dirt, more wet snow falling from the roof top on me and on top of that super slippery roads that Im supposed to walk with the dogs! Yeh. Thats me, the pessimist. I had to try to brighten up the monday in the office and wear some lighter colors among others white jeans! Its wet and a bit chilly here so Im not giving up my woolen sweaters just yet. The winter might come back...:D Enjoy your week!

8 kommenttia:

 1. Kivasti sopii tuo vaalea sininen tuon neuleen kanssa :) Aurinkoa minäkin kovasti kaipaan ja vinkit silmäpusseille kelpaavat myös ! Tähän hätään keksin vain sen perinteisen : kylmät kurkkuviipaleet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anneaulikki! Ainakin niitä kurkkuviipaleita kokeilen ihan sovinnolla. Olisi kiva jos silmäpusseiltaan näkee sen auringon sitten kun se suostuu paistamaan...:D

   Poista
 2. Meille on satanut yön aikana lunta/lumiräntää ja taas on piha valkoinen vaikka eilen jo oli paljasta maatakin, eli kevät antaa odotuttaa itseään...
  Vaalesävyinen vaatetus näyttää keväiseltä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sama juttu täällä, märkää lunta oli tullut yön aikana ainakin 20cm. Mielenkiintoinen sää...:)

   Poista
 3. Voi että kun on kiva kokonaisuus! Ihanan keväinen, tykkään ihan valtavasti. Aurinko kelpaisi kyllä tännekin :)

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä Dahlian kanssa! Ja housut ovat ihanat!
  Jos niitä silmäpussien hoitokeinoja löytyy, niin vinkkaa minullekin. Taas aamulla tuijotti peilistä aikamoinen kummitus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady<3 Kerron sitten kun jotain näille silmäpusseille keksin! Mulla on aamulla vielä silmät sen verran ummessa että näenkin ne silmäpussit vasta töissä...:) Valkoisten farkkujen mahtumisesta olen onnellinen, sillä koko viime kesän ne viettivät kaapissa kun eivät mokomat mahtuneet jalkaan!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)