maanantai 10. helmikuuta 2014

Raitaa sumussa...


Kuvaajassa ja kamerassa ei ollut tällä kertaa mitään vikaa, vaan kuvat ovat sumussa otettuja ja vaikka silmä ei sitä näe miten sakea se on niin kamerapa sen näki. Kuvat ovat hieman siis pehmeitä sumun vuoksi. Ei taida olla vaikea arvata että viime perjantailtahan nämä kuvat ovat kun koko eteläinen Suomi oli sumun peitossa koko päivän.Tämä postaus tulee siis ajastettuna teille, koska joku toivoi että olisi kiva lukea postauksia heti aamusta, josko niistä saisi jotain inspistä vielä saman päivän pukeutumiseen. 

Raidallinen neule tuli samassa synttäripaketissa kuin edellisissä postauksissa esitelty beige neulekin. Mietin raidallisen hankintaa sen verran pitkään ja hartaasti että päädyin loppujen lopuksi saamaan viimeisen kappaleen n.16 euron hintaan. Villasekoitteisena se on tarpeeksi lämmin talveen ja ohuehkona kuitenkin menee bleiserin alle. Aika hyvä aleostos siis. Raita on aina ollut minulle vähän ristiriitainen juttu, se kun äkkiä leventää entisestään ja olen ollut huono raidallista käyttämään, mutta luulen että siihen tulee nyt pieni muutos. Tästä kiireisenä aamuna päälle heitetystä kombosta taisi tulla tähän asti mieleisin talvikombo ja sitä saavat varmaankin työkaveritkin katsella ihan kyllästymiseen asti...:) Vielä aamulla peiliin katsoessa asu oli hieman sellainen hmmph... mutta kun kuvia katsoo niin sehän on tosi kiva ja raikas yhdistettynä mustaan bleiseriin ja harmaaseen hameeseen. Tämä Gap:n neule kulkee varmasti mukana niin kauan kuin ehjänä pysyy ja laatukin vaikuttaa hyvältä. Farkkujen kanssa tätä neuletta tulette varmaan vielä näkemään blogissakin uudelleen. Mukavaa maanantaipäivää kaikille!  


There was nothing wrong with the camera or the photographer when these pics were taken. It was just so foggy that day! You couldnt even see the next house from my office building and the fog was going on all day long. Very strange wheather lately. This navy and grey striped Gap sweater from the final sale is a new one and since Im not too sure if striped sweather go well with me I really thought long and hard before buying it. It ended up looking great with black jacked and grey skirt, hands down the best combo for this winter yet. I really loved this one. I think this sweater will end up being one of my favourites after all. Its monday, so enjoy the week!


6 kommenttia:

 1. Kiva kokonaisuus, raita on aina kyllä niin pirteä ja tuo hyvin raikkautta kokonaisuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia. Yllätyin totta puhuen itsekin tuosta raikkaasta ilmeestä!

   Poista
 2. Raita on kyllä kiva - ja tuo huulipuna sopii sinulle. Olet kuvissa muutenkin raikkaan ja kauniin näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady! Sumu taitaa vähän peittää silmäpusseja...:D Hyvin bongasit uudet punan. Se on todellisuudessa korallin värinen kiilto, jota minä maailman huonoin huulipunan käyttäjä olen jopa oppinut käyttämään!

   Poista
 3. Musta-valkoinen raita raikastaa asua kummasti! Mietipä, jos päälläsi olisi musta pusero -tai vaikka valkoinen, fiilis olisi ihan erilainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut! Musta tai valkoinen olisi tähän verrattuna ihan tylsä...:D Raita oli kiva lisä vaatekaappiin!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)