keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Päivän asu ja pieni DIY

Muutaman päivän niskajumituksen jälkeen on kiva olla taas täällä blogistaniassa. Pakollisten töiden tekemisen jälkeen on olllut pakko pitäytyä totaalisessa tietokone kiellossa muutaman päivän. Heräsin nimittäin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä siihen että on jumalaton päänsärky ja niska ei käänny mihinkään suuntaan. Ilman siis että olisin tehnyt mitään ihmeellistä, joka olisi sen aiheuttanut! Nyt muutaman päivän lääkekuurin ja venyttelyn jälkeen alkaa taas olla inhimillinen olo. Päivän asukin on vielä ihan vaan pooloa ja villaa villan päälle niskan lämmittämiseksi. Onneksi meillä toimistolla on pukeutuminen hyvin vapaata. Huomenna toivottavasti voi jo vetää päälleen jotain asteen kivempaa, eikä tarvitse niin enää jännittää niskan jumiutumista. 
Sen verran askartelin tuossa DIY juttuja että tuo harmaa duffelitakki sai huppuunsa karvareunuksen kun olin säästänyt vanhasta toppatakista ylimääräisen. Takista tuli vähän ehkä jopa tyylikkäämpi?  


Toinen asia, josta ajattelin hieman mainita, paitsi että on Runebergin päivä ja tänään saa syödä ah niin ihania Runebergin torttuja, on pieni ruokaremontti jota tässä huushollissa on pidetty jonkin aikaa. Moni on varmaan huomannut että painoa on allekirjoittaneelta pudonnut jonkin verran. Mitään ihmeellistä laihdutuskuuria siihen ei liity, pelkästään terveellinen tavallinen kotiruoka, säilöntäaineiden karttaminen ja kaloririkkaan päivittäisen tuoremehun laimentaminen. Liikuntaa on lisätty jonkin verran, samoin yöunia. Suolaisena välipalana usein saattaa olla hunajasuolattuja pähkinöitä kourallinen tai esim avokadoa maustettuna rouhitulla pippurilla ja suolalla. Suosittelen. Vaikka avokadossa on paljon rasvoja, ne ovat kaikki hyviä rasvoja ja kaupan päälle saa oikean vitamiinipommin. Uutena lempparina juuri viime viikolla keksin että markkinoilla on olemassa mantelimaitoa! Siinä toinen vitamiinipommi, jossa on vähemmän kaloreita kuin rasvattomassa maidossa. Maku on pähkinäinen ja aika makea. Minä ainakin tykkäsin kovasti. Siinä on esim riboflaviinia (B2 vitamiinia), jonka puute ainakin minulla talvella usein aiheuttaa suupielten halkeilua, eikä pelkkää riboflaviinia enää myydä apteekeissa kuten ennen. Nyt kuitenkin aion mennä ja syödä Runebergin tortun. Hyvällä omalla tunnolla! 
Hyvää Runebergin päivää!

I have been working from home for couple of days due to my jammed neck. Today at the office I had to wear everything woolen and warm to keep my neck warm so todays outfit is really casual. Just a woolen sweater over a turtleneck or polo neck what ever word you use for it. I did do little DIY to my grey coat. I had an extra fur from an old jacket and I attached it to this new grey woolcoat. I think it looks a bit more festive with the fur, dont you?

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti niska pysyykin notkeana!
  Nyt on hyvä syy ja hetki käyttää lämpimiä kaulahuiveja :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, niska taitaa olla mun heikoin lenkki. Ja tietysti se yhdistettynä toimiston vetoon on huono yhdistelmä. Huivit on käytössä ihan päivittäin, vaikka välillä kyllä kieltämättä tympii... olisi edes joskus kiva olla töissä ilman mitään huivia!

  VastaaPoista
 3. Kaura- tai riisityynyn kun lämmittää mahdollisimman kuumaksi ja laittaa harteille, jos ei paranna niin ainakin helpottaa niskajumeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PauMau vinkistä! Sille tyynylle todella olisi tarvetta!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)