tiistai 29. huhtikuuta 2014

Kuinka monta koiraa...

löydät kuvasta? 
Koita tässä nyt sitten saada tyylikkäitä asukuvia naama kauniissa hymyssä aikaiseksi kun jaloissa käy kuhina ja koko ajan tuupitaan ja tönitään...:) Tämä on sitä ihanaa arkea jota en vaihtaisi pois mistään hinnasta. Nuo töhöt tuossa ovat niin rakkaita ja pitävät taatusti mielen vireänä. En ole tänne blogistaniaankaan taas ehtinyt kun eilinen iltakin meni puutarhatöissä ja loppuilta eläinlääkärissä kun yhtä taas paikattiin muutaman tikin verran ja vedettiin poikennut hammas suusta...:( Kun on useampi hyväkuntoinen ja nuori (siis koirat) sähläri samalla tontilla niin aina noiden kanssa vaan sattuu ja tapahtuu. Onneksi koirilla on vakuutukset, muuten sitä olisi jo köyhäintalossa. Aika arkea oli eilisen päivän asukin, poncho ja silkkipaitis. Aamulla oli takkikin, mutta se jäi jo jonnekin matkan varrelle kun tuntui niin lämpimältä. Tänään oli vähän koleampaa. Kuinka siellä toisella puolella on viikko sujunut tähän saakka? Joko vappusuunnitelmat on selvillä? 

How many dogs you find in the first picture? Its sometimes a bit hard to get good pics when you have one or two dogs on your feet playing around. I wouldn change that to anything though. I havent had much time to be blogging lately, seems like gardening and dogs fill all my free time. Last night I spent at the vet clinic since these young vibrant dog always get in somekind of trouble. This time it was a broken tooth and stiches above the eye for the grey one. Im planning to do more gardening and spending some quality time with the family on the First of May, what kind of plans do you have?


8 kommenttia:

 1. En edes yritä laskea noita koiria;)
  Ja kyllä tänään olisi poncholle ollut käyttöä - onneksi oli töissä niitä ilmastointivillatakkeja jemmassa.
  Ja vappusuunnitelmat on selvillä - tänä vappuna otetaan rauhallisesti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siis se tärkein unohtui: Hauskaa vappua!

   Poista
  2. Kiitos Lady. Hauskaa Vappua myös sinne! Rauhallisesti Vappua täälläkin vietetään.

   Poista
 2. Kaunis kokonaisuus, tuo poncho on kiva, minä tykkään!
  Hyvää Vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Hyvää Vappua myös sinulle ja kotinörtille!

   Poista
 3. Sama juttu, yritän olla kuvissa hyvin coolin rentona ja samaan aikaan toisesta suupielestäni komennan koiria, kun jokaisessa kuvassa vilahtaa hännänpää tai parhaissa on jompi kumpi kyykkimässä taka-alalla :D

  Mun yksi jo edesmennyt koira oli äärimmäisen tapaturma-altis, kerran olen metsästänyt eläinlääkäriä pääsisäissunnuntaiaamuna, kun koira onnistui repäisemään piikkilankaan puolet etujalkansa nahasta...On ne sellaisia, että vaikka olen joka toinen päivä aloittamaan koirannahkarukkastalkoot, niin ei niitä ilmankaan osaa olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Kuulostaa tutulta. Jostain syystä koirat ja kissat haluavat myös kuvaan...:D Auts, piikkilanka on täällä maalla aina vaarana, jostain syystä vanhoja käyttämättömiä ei edes korjata pois vaan ne jätetään maahan kun tolpat kaatuvat tai kaadetaan ja tosi tarkkana saa olla niiden kanssa! Minä olen muuten alkanut keräämään collien villoja, aion teettää siitä lankaa ja kokeilla kuinka lämpimät rukkaset tulee...:D Kuulemma koiranvilla on lämpimämpää kuin tavallinen villa. Ihan nahkarukkasia en siis vielä noista tee...:) Iloista Vappua!

   Poista
  2. Jaa, että villoja keräämään. Mullakin oli kolme säkillistä mustaa karvaa siivouskomerossa odottamassa langaksi tuloa. Ei tullut. Raaskin luopua säkeistä pari-kolme vuotta karvojen luovuttajan kuoleman jälkeen =D Onko colliella myös sellainen paksu alusvilla kuten belgillä? Erityisesti sellaisesta karvasta tulee kuulema tosi lämpöistä lankaa.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)