lauantai 12. huhtikuuta 2014

Puuterihattaraa ja karvaliivi...Vaaleanpunaisen puuterin värinen röyhelöpusero. Puuterihattaraksi sanon sitä. Ei ehkä ihan ominta tyyliä, mutta oli sellainen naisellisen puuskan keväthankinta. Vanha tuttu ja turvallinen karvaliivi pääsi sen kaveriksi töihin lämmittämään. 

Nyt olisi edessä viikon loma. Olin suunnitellut tekeväni puutarhatöitä ihanassa lämpimässä kevätauringossa ja kattia kanssa! Vettä sataa ja on kylmä kuin jääkarhun p..ssä. Käsi sydämellä väitän kyllä nyt että kevät on myöhässä tänä vuonna ja ihmettelen tuleeko se edes koskaan? Nyt olisi tarve lämmölle ja auringonpaisteelle jo! Ehkäpä aloitan kevätsiivouksesta sisätiloissa ja taivastelen sitten villapaidassa pihatöitä. Odotan kevättä jo aika malttamattomana ja voisin luopua jo näistä koleista ilmoista ja talvipalttoista tälle vuodelle. Onneksi sentään aurinko on viikolla paistanut ja tuonut vähän lisäenergiaa ja jaksamista ja flunssat on nyt podettu (kop kop). 

Avasin tänä aamuna tietokoneen ja ajattelin katsastaa hieman viime viikolla tuolleiden mainosten intianpuuvillaisia silitysvapaita kesäpuseroita Elloksen nettikaupasta. Arvatkaapa kuinka kävi? Kaikki loppuunmyyty! Jokunen ihminen näemmä valmistautuu tulevaan kesäänkin jo hyvissä ajoin...:) Säästyipä sekin raha. Mitä viikonloppusuunnitelmia siellä ruudun toisella puolella on? Pääsiäinenkin jo tulossa ensi viikolla. Lauantain blogilinkki on tällä kertaa saksankielinen www.collectedbykatja.com
Hyviä lukuhetkiä!

Powder pink ruffles and old faux fur vest was one of the outfits this week. Its simply not warm enough to go without any knits or something to warm you up a little. I think spring is late this year. Its been a cold but sunny week and I just started my winter vacation and now its raining... I was planning to do some gardening in a nice sunny warm spring wheather next week but seems that its not going to happen. The nice and sunny I mean...:) Im doomed to wear woolen knits in my vacation but Im not complaining. Vacation time is always vacation time! I think Ill do some spring cleaning instead of the gardening and maybe do some shopping as well. What plans do you have for the spring? Above you find the saturday link. Today its www.collectedbykatja.com.

14 kommenttia:

 1. Herkullinen hattarapusero :) Hyvää lomaa !

  VastaaPoista
 2. Ihana hattarapusero ja tykkään tästä karvaliivistäkin.

  VastaaPoista
 3. Hauska nimitys puserollesi :) Kyllähän lomaviikko on aina mukava olivatpa ilmat millaiset tahansa, joten nauti lomastasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Loma on aina loma ja kyllähän se aurinko tuolta vähän yrittää pilkistää...:)

   Poista
 4. Kaunis kokonaisuus, tykkään! Katjan blogi on muuten ihana, olen reilun vuoden jo sitä lukenut, tykkään ihan valtavasti. Samalla pääsee myös ihastelemaan Wienin maisemia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia<3 Katjan blogi on kivaa vaihtelua ja aika tyylikästäkin.

   Poista
 5. Kiva asu ja karvaliivikin saa keväisen ilmeen, kun sen yhdistää puuteriseen väriin. Mä olen sitä mieltä, että kevät tuntuu olevan myöhässä sen takia, että viimeiset reilu puoli vuotta maisema on ollut ruskeanharmaata puuroa lukuun ottamatta pientä valkoista breikkiä. Puoli vuotta syksyistä ilmaa kyllä riittäisi mullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Onneksi eilen jo näytti vähän keväisemmältä ja täälläkin jo haettiin kevätlannoitteet ja muut tarpeet pihaa varten. Nyt vasta alkaa olla sen verran kuivaa että nurmikolla voi vähän jo tehdä jotain! Kyllä vaan 4 vuodenaikaa pitää olla näillä leveysasteilla ja sillä sipuli!

   Poista
 6. Kaunis asu! En olekaan käynyt täällä pitkään aikaan ja sähän olet kutistunut puoleen viime näkemästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit takaisin! Ei nyt sentään ihan puoleen ole kadottu, vähän kiloja lähtenyt liikunnalla ja pienellä ruokavalion muutoksella. On vähän köykäisempi olo kieltämättä...:) Mukavaa pääsiäistä teille koko perheelle!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)