tiistai 26. marraskuuta 2013

Pakkaspäivän asua ja vähän kulissien takaa...
meultakissa on lämmin kaulusKevytuntsikat vaviskoot! Täällä puettiin aamulla tiivisti untuvatakkia päälle ja villahuivia kaulaan! Hyrrr... -9 astetta näytti lämpömittari aamulla klo 5.45 kun starttasin kohti työpaikkaa. 


Sohvi neiti
 Te jotka olette lukeneet tätä blogia jo jonkun aikaa, tiedätte että minä en paljon yksityisasioistani täällä puhu, eikä se varmasti ole tarpeenkaan, asut olkoon jatkossakin pääosassa. Moni varmasti tietää että täällä asukuvien ohella eletään tavallistakin tavallisempaa eläinperheen arkea ja aika usein näitä nelijalkaisia pyörii jaloissa myös asukuvia otettaessa. Yksi uusi nelijalkainen on tullut joukkoon ja halusi välttämättä osallistua Sohvineidin ohessa asukuvien ottamiseen, niin suotakoon se hänelle ja esitelläänpä hänet nyt. 
Tämä pieni musta neiti on siis 3-vuotias kodinvaihtaja, joka haettiin tarhasta Pietarsaaresta reilu viikko sitten. Nimeltään hän on Pinja ja rodultaan rottweiler, vaikka omituiset korvat omaakin. Jostain syystä Pinjasta oli siis luovuttu useamman kerran ja ehti viettää tarhassa jo kuukauden päivät ennen meille saapumistaan. Nyt Pinjalla toivottavasti on tässä uusi koti loppuelämäksi. Reilu viikon verran on harjoiteltu yhteiseloa muiden koirien ja talon kissojen kanssa ja pikkuhiljaa Pinja alkaa oppia talon tavat ja me Pinjan tavat. Aikuisen kodinvaihtajan tuominen ja sopeuttaminen uuteen kotiin on aina urakka, jossa väistämättä tulee kaikenlaista eteen, vaikka kokemusta koirista olisi kuinka paljon. 
Sen enempiä tässä mainostamatta näitä koirajuttuja, niin jos joskus sattuu joillain lukijalla tulemaan koiraongelmia eteen, voi aina sähköpostiin laittaa viestiä. Jos minä en osaa auttaa, niin luultavasti tiedän ainakin kuka osaa. Eläimestä luopuminen on aina surullinen asia, eikä ongelmien kanssa kannata yksin painia. Jotta tälläistä vähän vakavampaa asiaa tänään asukuvien oheen. 


Todays outfit was for cold weather. Just had to wear down jacket today it was so so cold in the morning. -9 degrees celsius. Most of the readers allready know that exept for the outfit pics life here is very ordinary and plain life with dogs and cats. Well I just wanted to introduce our newest member since she wanted to appear in the outfit pics. This little black girl is 3-year old rottweiler called Pinja who needed a new home moved to live with us little over week ago.
6 kommenttia:

 1. Oi miten ihana ystävä sinulla on! Asukokonaisuus on tyylikäs, kuten kantajansakin -samoin ihanat lemmikit. Sinulla on lämmin sydän ja viisautta ottaa myös aikuinen lemmikki kotiisi. Ehkä minäkin joku päivä esittelen nelijalkaiset ystäväni kuvissani, kovasti ne pyörivätkin ympärillä -kun jotain puetaan päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Mari! Nelijalkaiset ystävät kuuluvat pukeutumiseen, karvat vaan saisivat joskus jäädä vaatteissa vähän vähemmälle...:D Odotan innolla esittelyää sinun nelijalkaisista ystävistäsi.

   Poista
 2. Voi kun Pinja on kaunis! Ihania karvakamuja sinulla <3 Asukokonaisuus puolestaan on kaunis kuten aina. Toppatakille kyllä tosiaan alkaa olemaan käyttöä jo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pinjan puolesta...:D Toppatakki olisi ollut kiva tänäänkin, mutta olipas taas märkää, kuraista ja lämmintä, joten oli tyytyminen öljykangastakkiin. Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 3. Kerropa vinkkisi, miten saadaan koira sietämään autossa matkustamista. Alkuun sujui hyvin, mutta nyt, koiran ollessa vuoden ikäinen se saa 'raivokohtauksia' autossa.

  VastaaPoista
 4. Heippa Elämää Onnenpähkinässä, voisit laittaa vaikka sähköpostiin minulle xlcheapandchic@gmail.com vähän lisätietoja noista raivokohtauksista. Vähän riippuu siitä että minkälainen koira sinulla on ja mitä se kenties näkee kun saa niitä raivokohtauksia, miten siihen kannattaa puuttua.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)