torstai 21. marraskuuta 2013

Neuleita viikon varrelta...


Kiireisen viikon asuksi on lähes joka päivä valikoitunut joku neule, kohta olette nähneet lähes kaikki mitä kaapistani löytyy. Tämän aamun pooloneule liivin alla oli vähän pakkopullaa, koska niska oli taas niin jäykkänä että tuskin kääntyi mihinkään. Toimiston veto ei kyllä tee hyvää kenellekään. No, onneksi poolo auttoi ja huivit on myös keksitty. Huomiseksi taidan valita lemppari leopardihuivin ja lemppari neuletakin sen kanssa. Tiedossa on pitkää istumista isossa auditoriossa. Onneksi sentään huomenna on jo perjantai! Toivottavasti tuo pimeä ja musta sadesääkin viimein viikonlopun aikana muuttuu jo talvisemmaksi. Mukavaa loppuviikkoa kaikille ja tervetuloa uudet lukijat!


Cardicans and sweaters at work nearly every day this week. Warm enough and comfy for this rainy weather. Its been promised that next week is going to be somewhat colder, lets see what that does to outfits, maybe its time for winter sweaters allready? Almoust friday, enjoy the rest of the week!

9 kommenttia:

 1. Kivoja neuleita ! Ne on vaan niin mukavia ja lämpöisiä etenkin näillä keleillä :) mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anneaulikki. Hyvää viikonloppua myös sinne!

   Poista
 2. Kyllä ne nämä Suomen toimistojen ilmastoinnit ovat sitä luokkaa, että neuleisiin on pakko työvaatteinakin turvautua. Ja mikäs siinä, ovathan ne mukavia päällä;) Ja kun vielä ovat kivannäköisiäkin - tykkään erityisesti tuosta ylemmän kuvan neuleesta.
  Mukavaa loppuviikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikonloppua myös sinne! Ylemmän kuvan neule on vaaleana minunkin mieleeni vaikka ihan perusneule onkin. Vaalea vaan tuntuu aina enemmän omalta kuin tummat värit.

   Poista
 3. Kauniita kauniita neuleita! Ja joo, minä istun käytännössä joka päivä töissä huivi niskan suojana. Muuten nousee jäykästä niskasta migreni :/ Onneksi on kauniita huiveja ja neuleita olemassa.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia<3 Sama vaiva täälläkin, migreeni tulee helposti vedosta, joten huivit ovat kovassa käytössä päivittäin! Ehkä sillä voi itselleen vähän puolustella niiden määrää vaatekaapissa...:D

   Poista
  2. Hyvää viikonloppua myös sinne! Se unohtui aikaisemmasta vastauksesta, taitaa olla vielä vähän unihiekkaa.

   Poista
 4. Kauniita neuleita ja lämpimiä. Saappaat käyvät hyvin...tänään pitääkin huoltaa kengät, kun on ollut niin kurjia kelejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari. Kiva kun löysit tänne kommentoimaan! Sama saapas- ja nilkkurihuolto on täälläkin viikonlopun hommana, sen verran kuraista on todella ollut. Jokohan nyt pitäisi pientä pakkasta ja päästäisiin kurakeleistä? Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)