maanantai 25. marraskuuta 2013

Color Splash...


Nyt ne ihmettelee miksi vain puolikkaita asukuvia? No, siksi kun meidän hovikuvaaja ei huomaa mitään kun hameen vuori näkyy... Huomaisikohan se jos hame puuttuisi kokonaan? Enempää asukuvia ei ollut aikaa ottaa, joten näiden kanssa on nyt vaan elettävä. Tämä on sitä bloggaajan arkea, aina tulee epäonnistuneita kuvia välillä. 


Tänään pidin asioiden hoitoa varten ylimääräisen vapaapäivän ja ajattelin samalla kokeilla mielessä monta kertaa käynyttä punaisen ja viininpunaisen yhdistämistä ja kuvaamista päivänvalossa kerrankin!  Aika kiva väriyhdistelmä loppujen lopuksi. Kuvassa näkyvän punaisen neuleen olen joskus saanut lahjaksi, enkä tykännyt siitä ollenkaan. Olen kantanut kerran sen kotiin takaisin kirppikseltä, kerran kaivanut kierrätyspussista, eikä se siis ole kelvannut kenellekään muullekaan. Joten siis laitoin sen säilöön siltä varalta jos joskus tekee mieli käyttää punaista... Tässä se nyt on kaikelle kansalle esiteltynä. Tänään oli sellainen päivä. 


Ja juu, muistin korjata alushameen asentoa ENNENKUIN lähdin julkisille paikoille. Vanha villakangastakkikin on vähän sellainen pidänkö, heitänkö vai mitä teen vaate, mutta viininpunaisen ja konjakin kanssa näköjään ihan mukiinmenevä vielä, ehkäpä en vielä heitä sitä pois.


I had a day off today  from work to take care of some things that I usually dont have much time for. I decided to try how burgundy and red work together and I pretty happy with the outcome. The down side was that I really dont like this only red sweater that I once got as a gift, but with a nice scarf its ok. Its not ver often that I use red anyway. This was a color splash day of this week. Have a good week!

4 kommenttia:

 1. Onpas kiva ja kaunis kokonaisuus! Punainen neule on aivan herkullisen värinen, niin ihanan punainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia. Yritän edes vähän oppia käyttämään punaista, se ei oikein koskaa ole tuntunut ihan omalta väriltä, mutta kun muiden päällä näyttää aina niin kivalta...:D

   Poista
 2. Hametta pitäisi käyttää useammin, mutta kun olevinaan kylmää...hyvännäköinen yhdistelmä, huivi hieno yksityiskohta. Mulla on myös noita vaatteita, joihin liittyy monenlaisia ajatuksia, mutta eroonkaan ei pääse :) Punainen puserosi on kyllä nätti ja moneen tyylikkääseen kokonaisuuteen sopiva! Kun keksisi itsekin noin makeita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari. Hametta pitäisi kyllä käyttää enemmän, se on ihan totta. Paksujen sukkisten ja saappaiden kanssa ei ole edes kovin kylmäkään. Punaista minun pitää vähän totutella käyttämään, ei ole ihan mikään minun "turvavärini".. Punainen ja viininpunainen on minusta kiva. Tekisi vähän mieli punaisia farkkuja!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)