lauantai 9. marraskuuta 2013

Fall essentials I - Syksyn välttämättömät I

Neuletakit ovat mulle syksyn must. Tuo englannin kielen sana essential ei kylläkään käänny hyvin suomeksi, joten siksi kaksikielinen otsikko. Neuletakki on helppo, kaunis, lämmin ja mukava silloin kun se on parhaimmillaan ja miten tässä ilmastossa edes pärjäisi ilman? Viikolla piti jo ottaa neuletakkeja käyttöön, sen verran vilu oli flunssaisena ja säiden vaihdellessa. (lue sataa-ei sada-sataa-ei sada). Minusta kaunis neuletakki voi ihan hyvin korvata bleiserin. Neuletakin laatuun kannattaa panostaa silloin kun löytää hyvän, siitä on iloa vuosiksi eteenpäin. Muutamaa eri mallia kannattaa toki hankkia, saa vähän vaihtelua pukeutumiseen. Minun neuletakkini ovat kaikki pitkän mallisia, mutta vähän eri tyyppisiä kuitenkin keskenään.

Lämmintä viikonloppua toivotellen!


The best Fall essential for me is ofcourse a cardican. Living here in the north makes it virtually impossible to be warm enough without. A beautiful, well made and warm cardigan can easily replace a jacket in most cases. Good cardican is something to invest on so you can enjoy it for years to come with proper care. Enjoy your Weekend!

6 kommenttia:

 1. Sinulla on kauniita neuletakkeja! Upeita! Olen itse etsinyt useampaa viime aikona, ennen kaikkea pidempää valkoista ja mustaa. Miten ne tuntuvat katoavan kaupoistaq kun niitä etsii? Tai sitten ole liian kranttu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia! Stoccan kanta-alessa taisi olla ainakin jokunen valkoinen neuletakkikin, käy kurkkaamassa! Tuossa katoamistempussa on se hyvä puoli että rahat säästyvät...:D

   Poista
 2. Neuletakit ovat ihanan mukavia ja lämmittäviä , usein toimittavat minullakin jakun virkaa. Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anneaulikki! Nyt kun ollaan puolessa välissä jo viikkoa niin minä joudunkin jo toivottelemaan hyvää loppuviikkoa!

   Poista
 3. Ihan kun aina hymyilet näissä kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis IHANA, tuppaa nuita kirjaimia jäädä pois tai ne ovat väärissä paikoissa :D

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)