maanantai 4. marraskuuta 2013

Maanantain asua...

Nyt on ihan pakko sanoa ääneen että alkaa ottamaan päähän tuo pimeys ja ainainen vesisade! Hyi olkoonkin. Kuulun niihin ihmisiin, joka mieluummin ottaisi pienen lumihangen ja vähän pakkasta. Maalla asumisen iloihin kuuluu tähän aikaan vuodesta myös se, että saa kulkea tuolla pilkkopimeässä ihan tarpeekseen. Jostain syystä kuitenkin kuljen mieluummin pimeässä kuin katuvalojen kanssa. Jotenkin katuvalot ovat niin olemattomia tähän aikaan vuodesta että maailma niiden valossa näyttää oudolta ja keltaiselta. 


Pieniä ilojakin on kuten järkyttävä avokadon himo jota täällä on podettu jonkun aikaa, sehän on ihan superterveellistä (ja rasvaista). Toinen ilo on että joskus sentään löytää jonkun mukavan ja toimivan asun töihin kuten tänään. Se on maanantai, hyvää alkanutta viikkoa!I hate this time of the year when the snow is not yet on the ground. Its so dark and its has also been raining for days (at least it feels that way) and more rain is on its way. Finding nice comfortable clothes from the closet to work gives at least some joy to this. Its monday. Enjoy your week!

4 kommenttia:

 1. Kiva asu - tuo villatakki on kaunis. Ja sopii hyvin noiden farkkujen ja saappaiden kanssa.
  Sinulle myös hyvää uutta viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady! Villatakki on yksi ihan lemppareista, siihen on mukava kääriytyä. Se on muutaman vuoden takainen todellinen alelöytö.

   Poista
 2. Tykkään tuosta neuleesta, sopii sinulle niin hyvin. Koko asu on kaunis!
  Hyvää alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)