keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Viikon varrelta...
Viikon varrelle on sattunut kaikenlaista, on satanut ja paistanut, välillä tuullut niin että tuntui että lähtee lentoon. Tähän säähän on kyllä haastavaa tietää mitä aamulla päälleen laittaa kun maailmalle lähtee. Tänään tulin supermigreenissä kotiin ja havahduin oikeastaan vasta kotipihalla että herranjestas, ei tuule eikä sada! No, migreenissä se nyt on se ja sama millainen ilma, peti kutsui pitkän työpäivän jälkeen, mutta eipäs tämä migreeni otakaan lähteäkseen noin vaan. Toivottavasti aamulla jo olisi poissa! Toivottavasti viikko ruudun toisella puolella on ollut vähän armollisempi. 

Jotain oon sentään muistikortillekin tallentunut, pimeys ja salaman käyttö valitettavasti vaan hieman muuttavat kuvia ja värisävyjä, vaan kaiketi tämän syksyn pimeyden kanssa on vaan elettävä. Ruskean sävyissä mennään myös vaatetuksessa, yllätys yllätys...:) Kaapista kaivoin lisäksi vanhan samettibleiserin (ei sentään ihan 70-luvulta), joka sai armon monen vuoden jälkeen ja pääsi työvaatteeksi.Voi kun saataisiin tänne pian lisää valoa! Ehkä sitä lunta saadaan joskus ja sen myötä hieman lisää valoa! Uusille lukijoille tervetuloa ja kaikille mukavaa loppuviikkoa!


Its been a busy week and its hard to find time for the postings and since we dont have much natural light anymore the flash little changes the colors of the pics. I guess this is something we need to just adjust to before maybe getting some snow on the ground and more light. Very casual outfits this week and brown is the color of the week in differend shades. Welcome new readers!

7 kommenttia:

 1. Erityisesti tuossa ylimmäisessä kuvassa on hyvät värisävyt tuon huivin kanssa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti anneaulikki! Tykkäsin itsekin, huivi on tuliainen maailmalta fiksulta ystävältä, itse en olisi ymmärtänyt ostaa tuollaista väriä, mutta siitä on ollut iloa moneen asuun!

   Poista
 2. Kiva samettibleiseri - on kannattanut säästää! Ja kyllä tämä pimeys ja harmaus alkavat syödä naista! Vaikka lumesta en tykkääkään, niin valoa kaipaan minäkin.
  Valoisampia päiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady. Valoa tähän pimeyteen todella jo vähän kaivataan. Tuntuu ettei iltaisin mitään näekään kun on hämärää sisällä ja ulkona. Lauantaina tai sunnuntaina luultavasti saadaan tänne vähän aurinkoa, sitä odotellessa hyvää viikonlopun alkua!

   Poista
 3. Kivoja kokonaisuuksia, etenkin tuo ylinmäinen!

  Migreeni on inhottava tauti, ajatuskin siitä saa värähtämään inhosta. Toivottavasti olo on jo parempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia, Tykkäsi itsekin kovasti huivi-bleiseri yhdistelmän väreistä! Huivi on lahja ihanalta ystävältä, kaukaa maailmalta minulle tuotu.

   Poista
 4. Juu, ja on olo parempi! Onneksi. Luulin jo ettei se migreeni lopu ikinä.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)