lauantai 23. marraskuuta 2013

Vanhaa ja tuttua...


Tämä neuletakki+huivi combo on nähty täällä ennenkin. Tällä kertaa yhdistin sen mustiin kapeisiin farkkuihin ja korkeakorkoisiin nilkkureihin. Ilman muhkeaa huivia ei olisi perjantai päivästä selvittykään, onnistuin nimittäin istumaan melkein koko päivän kestäneen palaverin ajan juuri ilmastoinnin alla! Viikonloppu on täällä taas ja vähäksi aikaa pääsee eroon ilmastoinnin aiheuttamasta vedosta! Huivit ja kaulaliinat ovat kylläkin ihan viikonloppuasusteitakin, sen verran kylmä taitaa olla tämä viikonloppu. 

Ajattelin näin viikonlopun lukimiseksi jakaa muutaman kivan ulkolaisen blogilinkin kanssanne, joista minä saan usein inspistä. Lisäksi tykkään erityisesti näissä blogeissa värien ja asusteiden käytöstä. 
Alexandra kirjoittaa To Vogue or bust-blogiaan Kanadasta käsin ja Lulu ja Mz Savvy Usasta. Näiden linkkien takaa löytyy monta muutakin mielenkiintoista lukuelämystä. 

Hyvää viikonloppua!


I have used this cardican+scarf combo before and its allready been posted but this time I used black skinny jeans and high heels with it. Today I wanted to share some blog links from Canada and Usa with you (above) that I read for inspiration. I like the use of colors in them. I hope you´ll enjoy reading them too. Have a good weekend!

4 kommenttia:

 1. Ilmastointi kyllä aiheuttaa monesti huolia, samoin täälläkin mennään huivin kanssa kun ilmastointi on toimivan tehokas. Tykkään tuosta kokonaisuudestasi, oli se sitten kuinka moneen kertaan tahansa esitelty.

  VastaaPoista
 2. Olen aloitellut omaa blogia, jos haluat käydä katsomassa: http://maribeautee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mari, kävin jo kurkkimassa ja kommentoimassa...:D Kiva saada uusia bloggaajia mukaan tänne, tervetuloa!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)