perjantai 15. marraskuuta 2013

Casul Friday 15.11.2013

Tätä sitten ihmetellään ensi talvena. Punaisessa kesäbleiserissä keskellä talvea! Ei ihan varmasti tule ensi talvena marraskuun puolivälissä mieleen, mutta koska nyt on melkein kesä keskellä talvea niin ajattelin pukeutua sään vaatimalla tavalla...:D Siis edelleen ostoslakossa ja tämä on siis vanha bleiseri, mutta sitä ei ole blogissa varmaan montaa kertaa nähty. Olisin varmaan tätä kesällä käyttänyt enemmänkin, mutta koska yksi kollega sermin takana tykkää punaisesta bleiseristä niin olen ajatellut on se nyt vähän liikaa jos monta punaista bleiseria on samana päivänä. Tänään ajattelin repäistä. Kynsilakatkin on bleiserin mukaan...:) Hovikuvaaja väitti kynsilakan väriä bordellin punaiseksi, vaan kun ei ole tullut sellaisessa laitoksessa käytyä, niin en osannut kommentoida... Kynsilakkapullossa luki "True red". Salama vähän vääristää bleiserinkin väriä, kyllä se aika tuollainen iloisen peruspunainen oikeasti on.


Iloista viikonloppua!

Im pretty sure Im going to wonder about this outfit next winter. Its not usually this warm this time of the year here. Since its warm I though about wearing this red summer jacket for little fun on friday. I would have used this jacket more in the summer but since one of my nearby sitting colleagues enjoys wearing a red jacket pretty often I have avoided wearing the same color. Strange huh? If she would prefer to wear a black jacket im sure that I wouldnt avoid wearing black but somehow red is so bright and catches the eye that it would feel strange to wear same color sitting next to her. 

Its finally friday, enjoy your weekend!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä vaan punainen piristää se on pakko todeta!

   Poista
 2. Voi kun kaunis kokonaisuus! Punaista vaan useammin päälle, sopii sinulle todella hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen<3 Täytyy koittaa keksiä jotain kivaa tämän punaisen kanssa. Olen vähän huono noissa raikkaissa väreissä että mikä minkäkin kanssa sopii... vaan opetellaan, siksipä tätä bloggaamista tehdään! Hyvää alkanutta viikkoa! Kommentit ja blogi vähän laahaa perässä kun viikonloppuna tuli ajettua tuhatkunta kilometriä noutamaan uutta perheenjäsentä.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)