lauantai 28. joulukuuta 2013

Mustaa ja vaaleanpunaista I - Black and pink I

Hyvää joulun jälkeistä elämää! Täällä joulu meni todella rauhakseen ja hommat oli pitkälti delegoituna muille kun syvä haava kämmenessä ottaa näköjään aikansa parantua tikkien poistonkin jälkeen. 


Jouluna ei paljon asukuvia oteltu, mutta jotain oli jäänyt muistikortille kuitenkin. Tunnustan että vaaleanpunainen on minun pieni paheeni, olen aina pitänyt vaaleanpunaisesta. Tämän vanhan neuletakin kaivoin kaapista kun jossain näin kuvan mustan ja vaaleanpunaisen yhdistämisestä ja se oli kovasti mieleeni! Läheisimmät ihmiset tietävätkin että vaaleanpunainen on heikko kohtani muiden maanläheisten lempivärien joukossa. Tämä kylmä vaaleanpunaisen sävy kulkee minun mielessäni nimellä Bubblegum. Johtunee siitä että omistan samanväriset talvicrocsit ja niissä värin nimenä todellakin oli tuo Bubblegum...:) Ennenkuin joku nyt ajattelee että herranjestas, vaaleanpunaista keski-ikäisellä, niin minusta tämä oli kyllä harvinaisen kiva yhdistelmä ja seuraava musta-vaaleanpunainen kombo on jo mielessä! 

Kiitoksia kovasti kaikille paranemisen ja  Hyvän Joulun toivotuksista aikaisempaan postaukseen!

I hope everyone had a great Christmas! There is not much outfit photos from the Christmas time, but this black-bubblegum pink combo was in the camera waiting for to be placed here. I have to confess that I do love pink even if I may be a bit too old for it, but hey, there is not such a thing as too old to wear anything we love!

14 kommenttia:

 1. Jostain syystä ei jouluna oikein tule niitä asuja kuvattua ;) Kaunis on sun yhdistelmäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos maiju! Meillä taitaa olla muutenkin täällä Suomessa vähän vaatimattomampaa tuo joulupukeutuminen kuin maailmalla. Puuttuu glitteriä ja kimallusta...:)

   Poista
 2. Joulun jälkeenkin on siis elämää ;-D. Musta terästää oikein hyvin vaalenpunaista ja näytät kuvissa kovin kapoiselta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa sinulla tarkka silmä! Voisin tietysti sanoa että musta huijaa kyllä vähän sekin, mutta totta sekin että kiloja on syksyn mittaan hieman lähtenyt.

   Poista
 3. Vaaleanpunainen sopii sinulle todella hyvin ja on mielestäni sopiva väri kaikenikäisille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Herttarouva! Vaaleanpunainen on minusta kiva väri moneen menoon!

   Poista
 4. Oikein kaunis kokonaisuus sanon minä, sopii sinulle hyvin. Etenkin tuohon neuletakin kaulukseen ihastuin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia<3 Neuletakin kaulus on kiva, mutta muuten siinä on joku ihmeellinen mittavirhe, sen pitäisi olla kietaisumalli, mutta sitä ei saa kiinni niinkuin pitäisi, joten käytän sitä aina auki...:)

   Poista
 5. Vaaleanpunainen on tosi pieni pahe, jos ollenkaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tunnustan kyllä että muitakin paheita löytyy...:D

   Poista
 6. ♥suloinen ripaus vaaleanpunaista! Kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta Sinikka! Huomaan että sinullakin on päällä vaaleanpunaista! <3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)