sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Karvaliivi ja ruutupaita - Faux fur vest and plaid
Koitan keksiä jotain piristystä tähän outoon talvisäähän ja tulin siihen tulokseen, että karvaliivi ja ruutupaita on kiva yhdistelmä arkeen. Ei ehkä ihan töihin, mutta moneen paikkaan. Omistan tasan kaksi ruutupaitaa, toinen on vanha keltainen kirpparilta löydetty Gant:n paita (100% puuvillaa eikä rypisty millään, tulee pesustakin aina ihan kuin vastasilitettynä) ja toinen on viime talvena synttärilahjaksi saatu miesten paita joka tuli jossain vastaan ja taisi maksaa peräti 12 euroa. Ja sitten oli pakko vielä kokeilla, olisiko karvaliivistä neulemekon kaveriksi? Siitä en ole ihan varma, mutta ehkäpä sitten kun talvi joskus suostuu täällä alkamaan, niin voisi joskus mekonkin kanssa pitää. Huomenna on taas maanantai, siispä vielä yksi kiireinen työviikko edessä ennen joulua! Mukavaa viikkoa!


Faux fur vest and plaid was something that makes this dull wet winter weather to feel just a little bit brighter! I did like the combination of those 2 items. I have just two plaid shirts and with faux fur they are little more suitable for winter. I even had to experiment the faux fur vest with a dress, but that is a bit too hot for this mild winter weather, perhaps Ill try that again when it gets colder. Just one more week before Christmas, enjoy your week!

10 kommenttia:

 1. Ihana tuo sun karvaliivisi. Se vääntyy niin moneen.

  VastaaPoista
 2. Kaikki yhdistelmät näyttää hyviltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Herttarouva ja mukavaa joulunodotusta!

   Poista
 3. Lämpöisen näköinen liivi ! Hyvinhän tuo sopii myös mekon kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anneaulikki! Mekon kanssa olisi ainakin vähän erilainen vaihteeksi. Mukavaa joulunodotusta!

   Poista
 4. Kivoja ja kauniita yhdistelmiä nuo! Tykkään kovasti tämmöisistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia! Mukavaa joulunodotusta sinulle ja kotinörtille!

   Poista
 5. Kivan näköinen on myös neulemekon kanssa. Miesten ruutupaitoja saa usein todella edullisesti, ovat kai kauppiaat ymmärtäneet etteivät miehet halua laittaa rahaa sellaiseen käyttötavaraan kuin vaatteet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, miesten vaatteita saa tosi edullisesti usein, pitäisi useammin muistaa koluta miesten alerekit...;) Mukavaa joulunodotusta!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)