keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Saappaiden sanelemaa...
Kesä keskellä talvea? Kiva, mutta ei kiitos! Tämän päivän asu oli täysin sään sanelema juttu. Sellaiset jalkineet, joissa on edes jotain toivoa pysyä pystyssä vetisen jään päällä. Päällysvaatteksikin oli valittava jotain vähemmän lämmintä, kun tuntui että muuten tulee kuuma. Voisin vaikka vannoa etten ole koskaan aikaisemmin kulkenut näin ohuessa takissa kahta viikkoa ennen joulua! Helsingissäkin oli vielä aamulla jäiset ja liukkaat jalkakäytävät, nyt varmaan jo sulaneet, mutta täällä "maalla" on vielä jää ja jään päällä vesi. Arvatkaa käykö kateeksi niitä ihmisiä, jotka sään puitteissa voivat laittaa aamulla kauniit kengät jalkaansa? Muutenkin olen ihmetellyt bloggaajia joilla on 10 sentin korot ja avokkaat ulkokuvissa ja lunta taustalla, missä on terve maalaisjärki? Terve maalaisjärki taitaa asua meillä, joskin hieman närkästyneenä siitä ettei saa mitään kauniita kenkiä aamulla työmatkalle! Tulisi kesä tai talvi, ihan sama minulle, mutta joku järki tässä säässä saisi olla, tietäisi sentään mitä laittaa päällensä ja jalkaansa. 

Voi kun saataisiin edes valkoinen joulu!

Yesterday it was winter, today +2 degrees celsius and water on the ice on dirt roads and some ice on the streets too. Im jealous to those who can choose beautiful shoes in the morning instead of choosing something you can actually walk on the slippery streets. I wish this temperature would stop going up and down and we would have white Christmas. So far it doesnt look that way.

4 kommenttia:

 1. "Luisteltu" on ulkona, aika mahdoton keli! Voihan mukaan ottaa sisälle aina vaihtokengät :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ulkona on todella ollut mahdoton keli. Täytyy tunnustaa että kyllä kantelen noita vaihtokenkiä mukana lähes joka päivä, mutta olen vähän vilukissa ja laiska niitä vaihtamaan...:) Mukavaa joulunodotusta!

   Poista
 2. Minusta aivan ihana takki! Ne avokkaat... joo, minä ainakin otatan kuvat monesti avokkaissa. Tosin rapussa. Lähinnä siksi, että koetan demota sitä kokonaisuutta joka oli töissä yllä (ja siellä ne on aina ne mustat avokkaat jotka kuvissakin, vaikkakin eri kengät). En minä niissä ulos mene, eri kengät siihen. Niissä sitten vapaa-ajan kuvissa enemmän kun kerran niissä menen enkä popoja vaihda :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Takki loppuu minusta vähän "kesken", mutta niin taitaa loppua moni muukin asia tässä pituudessa. Minusta on kiva kyllä nähdä koko kokonaisuus ja kengät siihen päälle! Monessa blogissa kuitenkin ollaan talvivaatteissa esim puistossa lumihangessa ja talvipalttoiden kanssa avokkaat...:) Se näyttää minusta oudolta...:D Mukavaa joulunodotusta!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)