keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Päivän asu 27.2.



Voi että on ollut ikävä tänne blogistaniaan, mutta kun kaikkea ei ehdi millään! Jos viikonloppuna pyryttää, kuten viimeisin ennustus oli, aion käyttää aamut ihan rauhassa ihanien blogien lukemiseen ja katsoa muidenkin kuulumisia, nyt ei ehdi taas kun hätäisesti päivittää omansa... huokaus. Voi miksei vuorokaudessa voi olla tuplamäärä aikaa? 


Päivän asu oli vähän sitä sun tätä, mutta tykkäsin kovasti mustan ja sinisen yhdistelmästä. Olen pitkään pähkäillyt mitä kaapissa roikkuvan kivan mustan paitiksen kaveriksi ja loppujen lopuksi siistit tummansiniset farkut ja "rönttö" karvaliivi yhdistettynä isoon statementkoruun oli minusta kiva ja minun makuuni riittävän casual. Onko teillä muita kivoja idiksiä mitä mustan paitapuseron kanssa voisi käyttää? Mustat farkut ehkä? Tuleeko liian musta?



Outfit of today was black shirt and blue jeans with H&M statement necklace. I enjoyed it very much. What do you think?

5 kommenttia:

  1. No mulla on kans pari mustaa paitista, enkä osaa yhdistää niitä mihinkään muuhun kuin mustaan... booring..? Kivalta näyttää tuo sun karvaliivi! Ja toi sun tukka on ihan kymppi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! Alan tottua jo tukkaan, vaikka malli on jo kasvanutkin ulos...:D Taidetaan mennä lyhyellä jonkun aikaa ainakin! Musta ja musta on tietty aina hyvä, mutta jotain pitäis sitten piristeeksi???

      Poista
  2. Musta on ihana pohja kaikelle muulle! Tumma paita antaa tilaa värikkäämmälle housulle tai hameelle tai mustalle alaosalle ja jakussa/huivissa/korussa voi olla väriä :) Tuo kokonaisuus on kaunis kyllä. Oikein passeli tähän vuoden aikaan :)

    VastaaPoista
  3. Ihana liivi. Saappaat näyttävät myös hyviltä noiden pitkisten kanssa.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)