keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Kirppislöytö päivän asuna 26.9.2012






Pikainen reissu Helsinkiin äitiä avustamaan ja käyttämään kaupoilla sujui leppoisasti viime viikonloppuna kirppikseltä löydetyssä villaponchossa. Joku oli halunnut sen hylätä, minä taasen pesaisin sen pari kertaa villaohjelmalla ja vielä pitäisi poistaa nypyt nypynpoistajalla ja siitä tulee kuin uusi! Vielä en ole ehtinyt koska se on ollut jo ahkerassa käytössä. Minusta se on tosi ihana ja monikäyttöinen, tällaisesta olen haaveillut jonkin aikaa, joten oikeaan kotiin pääsi. Kaiken ei tarvitse aina olla uutta. Pidän ajatuksesta että osaamme joskus olla ekologisia kuluttajia. Sitäpaitsi poncho on tosi kaunis! Väri on varmaankin nimeltään se kuuluisa kameli. (Koska olette tavanneet tämän värisen kamelin?) Ja kahden laukun systeemillä mentiin tänään, nekin molemmat second hand löytöjä.


Ponchon kaverina olikin sitten vähän arkisempaa, bootcut farkut ja Henkkamaukan tarjousvillis ja vanhat bootsit. Ja flunssa tuli takaisin, joten tämän pikaisen asupostauksen jälkeen vällyjen alle nenäliinojen kera. Kivaa loppuviikkoa kaikille!

Ai niin, tärkein meinasi unohtua! Tervetuloa lukijaksi Rouva Kivitikka!



" Todays outfit was a wool poncho that I found last weekend from our local flea market. After washing it twice its almoust like brand new! I just love it. Its so me. I have been dreaming about poncho like this for a while now. I also like the idea of being ecological consumer. Not everything has to be always new."

10 kommenttia:

  1. Poncho on kiva, tuollaisen jos vaikka löytäisi viininpunaisena ;-D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ponchot on ihania, niillä pidentää jakkukautta ja minä olen pitänyt pelkän neuleen päällä niinkuin tänäänkin kun ei ollut kovin kylmä. Viininpunaista ihan tällaista en ole tainnut nähdä, mutta tuota Dahlian mainostamaa Hennesin päänyli vedettävää viininpunaista olen katsellut minäkin sillä silmällä. Elloksella oli viime syksynä sellainen päänyli vedettävä, jossa ei ollut suurta kaulusta. Voiskohan vielä löytää löytönurkasta tai outletistä? Viininpunainen pukee sua kyllä tosi hyvin btw.

      Poista
  2. Tuommoiset ponchot ja viitat ja muut ovat aivan ihania. Itsellä menossa samalla tyylillä syksy, pelkällä jakulla ei vaan pärjää. Juuri tilasin neulotun viininpunaisen (pään yli vedettävänä) Hennesistä (Merjalle kanssa tiedoksi :) ). Oli alessakin vielä, saa nähdä miten sen kanssa käy, musta, ruskea ja punainen kun ovat olemassa jo, vähän eri mallisia kaikki kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa... sulla siis löytyy näitä jo koko komerollinen...:)) Niillä on tosiaan aina käyttöä ja kauniitakin ovat. Supernaisellisia myös, jopa meikäläisen päällä (siis viittaan nyt enempi kokoon kuin muuhun ulkonäköön)...:) Punainen kuulostaa tosi kivalta, varmaan nähdään asukuvia siitä?

      Poista
  3. Mun ikisuosikki on farkut ja bootsit, hyvännäköiset sulla ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Sama mulla, menisin niissä varmaan juhannusjuhliinkin, jos kehtaisin...:)) Bootsit alkaa hajota, pitää pikkuhiljaa alkaa etsimään uusia...:( Nämä on niin vanhat rakkaat Texasista mukana kulkeutuneet.

      Poista
  4. Poncho on POP!
    Kiitollinen; naisellinen ja silti tarpeeksi peittävä. Puhun itsestäni:-)
    Vertaa nyt tätä kuvaa ja sitä missä olet siinä verotarkastajan hameessa,
    tämä on taas sinua!! Tosi jees!

    Mullakin on tänään musta poncho. Tommosta beessiäkin oon vähän katellut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tällä peittää verotarkastajankin asun...:D Beessi tämmönen olisi myös niin sua! Sit vaan ilmoitat etukäteen ettei huidota samanlaisissa ponchoissa mihinkään yhdessä... pelästyvät vielä! JA TÄTÄ et muuten nyysi mun vaatekaapista! Kaiken muun saat viiä...:))

      Poista
  5. Ihana poncho ja kiva kokonaisuus! Mukavaa päivää,Sari!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)