perjantai 10. huhtikuuta 2020

Roosan sävyjä kevääseen - Pink shades to the Spring...Heipat ruudun tältä puolelta. 

Tuttua vapaa-ajan asua pukkaa. Suuri roosa huivi on jo vanha, samoin vaaleanpunainen kevyttoppis, jonka kaivan uskollisesti joka kevät kun alkaa mieli vähän piristyä ja ilma lämmetä. Jalassa vanhat uskolliset revityt boyfriend farkut, joista olen jo ehtinyt paikatakin suurempia reikiä. Ensimmäisen kerran tänä keväänä laitoin tennaritkin jalkaan. Tosin ilman sukkia ei vielä tarkene. Minulle luottoasu, jollekin toiselle rönttöasu. Jotenkin nyt varsinkin kun 5-kympin rajapyökki on ylitetty, olen ottanut uusia oikeuksia itselleni ja esim. pukeutua revittyihin farkkuihin julkisillekin paikoille jos niin huvittaa. Ruuankin kanssa olen vähän kränännyt, en enää halua syödä muiden mieliksi ruokia, joista en oikein ole koskaan tykännyt. Jonkunlaista 5-kympin uhmaa siis liikkeellä...:))

Muuten katsaus kevään trendeihin osoitti että siellä on nyt myös vaaleanpunaista ja liki kaikki on trendikästä. Jakkuja kevääksi oli ruutua, raitaa, neonvärejä, pastellisävyjä ja vähän tuollaista 90-luvun meininkiä. Sen kerran eläneenä en ole aivan varma siitä että haluaisin pukeutua pidempään jakkuun kääriä hihat ja muistella nuoruutta. Mutta kun lämpöaalto joskus iskee, kaivan pastellisävyiset jakkuni kaapista. 

Tänne kuuluu sitä tavallista korona-arkea, Uusimaa eristyksissä edelleen. Joinain päivinä ahdistaa mieltä enemmän ja joinain vähemmän. Minä olen purkanut pahimmat remppahommiin mitä täällä aina riittää. Makkarin tapetoinnin lisäksi tapetoitiin vielä jämillä yksi tuulikaapin seinä ja ikkunaseinä kodinhoitohuoneesta. Maalasin myös tosin jo useita viikkoja sitten tuulikaapista kaapit ja vaihdoin niihin vetimet ja tällä viikolla maalasin eteisestä yhden seinän omasekoitteisella sävyllä, joka syntyi niistä purkeista joita oli kaapissa Nimesin sen Maarumäen greigeksi.. Seinä on odottanut pitkään että joku kittaisi kissan raapimajäljet ja maalaisin vaanhan öklön vaaleankellertävään taittuvan muka valkoisen seinän uudelleen. Kaapista tosiaan löytyi värejä, joten työn vastapainoksi heiluttelin vähän pensseliä... Sisäinen pakko ajaa välillä tekemään luovia juttuja työn vastapainoksi. Arvatkaa mitä hovikuvaaja sanoi kun tuli töistä kotiin ja huomasi että taas on vaimo heilunut pensseli kädessä? Sanoi vaan että "oho, onpa kivan värinen". Mies suhtautuu yllättävän joviaalistii vaimonsa oikkuihin... :))Mitenkä olette pärjänneet siellä ruudun toisella puolella? Pitkääkö Korona-ahdistus otteessaan vai oletteko saaneet ajan kulumaan?  Poikkeuksellista aikaahan tämä on meille kaikille, mutta ihminen on aika sopeutuvainen, joskin ymmärrän hyvin että kaikkein ekstrovertimmeille ihmiselle tämä tuottaa vielä enemmän tuskaa.

Minulla alkaa maanantaina talviloma, hovikuvaaja ei lomaile, joten käytännössä olen täällä koirien ja kissan kanssa itsekseni kaiket päivät, saa nähdä mitä siitä mahtaa tulla? Tuleeko ahdistus vai puutarhapuuskia vai mitä? 

Pääsiäinen, kaivakaa puput ja noidat kaapista ja on aika narsissienkin. Meillä valitettavasti ole ole kuin yksi pääsiäispupu ja narsissienkin sijalla on ihan vaan ruokakaupan tulppaaneja. Hyvää pääsiäistä ihanaiset, pitäkää huoli itsestänne<3 
Pink shades for the Spring. I love them every year over and over again. Pink is something to celebrate Spring.  This time with old ripped boyfriend jeans and sneakers. And this old animal pring pink scarf that is so soft, huge and warm. 

Be healthy and Safe<3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)