lauantai 15. helmikuuta 2020

Roosa neuletakki ja lauantailinkki - Pink cardigan and Saturday link...
Ihanaa viikonloppu vihdoin täällä<3

Mennyt viikko tuntui kurakeleineen harvinaisen pitkältä, jossain keskellä viikkoa ajattelin töihin saapuessani että apua, olenko edes edellisenä päivänä lähtenyt täältä... Tuntuu kuin kotona olisi ehtinyt vain käydä kääntymässä. Osittain se johtuu siitä että kaikki hommat ovat valuneet minulle hovikuvaajan iltavuorojen vuoksi. Viikon aikana olen ehtinyt yksin ravata vaikka missä hoitamassa kaikenlaisia asioita kauppareissusta koiran akupunktioon. 

Tänään olisi vuorossa lian ja kuran pois räjäyttävää siivousta, nuo kurakelit koiraperheessä ovat ihan suorastaan sietämättömiä. Asukuvissa eilisen asu, yksi suosikkineuletakeistani, joka on jostain syystä ollut yllättävän vähällä käytöllä. Luultavasti ihan siitä syystä että käyttökelpoisten paitapuseroiden määrä on vähentynyt, enkä ole oikein löytänyt mieleisiä. Täytyy kyllä tunnustaa että paitapuseroiden shoppailu ei välttämättä myöskään ole mitään kovin inspiroivaa hommaa. Ne ovat vähän arkisia. Kuvan paitapusero on ihan uusi, hovikuvaaja (kyllä mieheni tuntee makuni) bongasi sen Tokmannin reissulta jossa olin ostamassa äidille alusvaatteita. Mukaan lähti myös hauska Iivana Helsingin suunnittelema rönttötyylinen neuletakki (kuvia myöhemmin). 

Paitis on neuleen kanssa aika kiva, tykkään. En tiedä olisiko oma katse osunut kuviolliseen paitapuseroon, mutta tämä oli hyvä ostos. Menee monen värin kanssa ja on keväinen väri. Tässä sade ja mutarähmässä rämpimisen keskellä minua ilahduttaa se kun illat viimein alkavat olla vähän valoisampia. 

Ruuhkaa kuvauspisteellä...


Miten siellä ruudun toisella puolella olette jaksaneet pimeyden ja sateen keskellä? Minä huomaan sen vaikuttavan jo tosi paljon mielialaan. Tulee tunne että sadetta ja märkää jatkuu ikuisesti. Ehkäpä se jossain kohtaa kääntyisi auringonpaisteeksi?

Lauantailinkki on tänään värikäs Spirited Pursuit blogi jossa ehkä enemmänkin matkustetaan, mutta kaikista kaupallisista linkeistä huolimatta kuvat ja tarinat ovat värikkäitä ja ihania ympäri maailmaa. Tekee hyvää nähdä että maailmassa on muutakin kuin sadetta ja kuraa.Kaunista viikonloppua ihanaiset<3
I have worn this old beautiful cardigan way too little. It deserves to be in use. Its actually one of my favourites, its warm and cozy. As a little trick it has seams on top. Pockets where to put your  hands (and stuff) always comes handy. Its warm and has even little spring vibe to its color. 

Todays Saturday link is warm and colorful Spirited Pursuit full of travel stories all over the World. 

Enjoy<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)