keskiviikko 23. lokakuuta 2019

Pikakatsaus eteiseen - Quick peek to hallway...Heipat täältä pitkästä aikaa. Sairastettu flunssa ja sen jälkeen oikeaan jalkaan kyntensä iskenyt iskiasvaiva ovat pitäneet tehokkaasti pois istumasta missään pitkää aikaa. Nyt on jäljellä vielä lievien iskias oireiden lisäksi aivan hillitön väsymys. En ole eläessäni nukkunut 9-10 tunnin yöunia, mutta nyt en vaan pysy hereillä enkä jaksa herätä. Mikä lie flunssan jälkeinen väsymys tämäkin lienee...?

Kameraan oli jäänyt muutaman kuva viimeistellystä eteisestä. Kaapithan maalasin jo kesällä, sitten tuli rahi ja mieltä oli jäänyt kaivelemaan vanha loppuunkäytetty matto, joka ennen eteisessä oli ja tykkäsin siitä kovasti, niinpä hain Ikeasta uuden samalaisen ja ai vitsi, eteinen taitaa olla nyt meidän kivoin huone! Rahilla on mukava istua pukemassa kenkiä, siihen saa kätevästi käsistään laukut kun tulee ovesta sisään ja kaikki on aika lailla tasapainossa. Huono puoli on että kissastakin rahi on kiva, siihen on kiva iskeä kynnet kun ei saa tarpeeksi nopeaa palvelua kun tahtoo ovesta ulos... Onneksi nyt ei vielä ainakaan ole ihan raadellut rahia. 

Kivaa keskiviikkoiltaa ihanaiset. 
Palataan asukuvilla kun viimein pääsen sängyn pohjalta töihin!
Its finally ready, the only thing missing was a rug to make it perfect at least to my own eye. The grey rug from Ikea was the perfect solution. 4 kommenttia:

 1. Silmiini osui viihtyisessä eteisessäsi tuo Kehrä ryijy, jota olen joskus työkseni kutonut, tosin vähän erilaisena kuviona.
  Mukavaa päivää Sinulle ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa siltä että sinulla on ollut ihana ja ennenkaikkea luova työ. Voisipa joskus tehdä työkseen jotain luovaa!

   Ryijy on aikanaan anopilta lahjaksi saatu, ja minä joka en todellakaan ole mikään ryijy ihminen tykkään siitä ihan valtavasti. Voin vain kuvitella miten suuritöinen tuollainen on. Olisi ihana osata tehdä ryijyjä, juuri tuollaisia hieman "modernimpia" jotka oikein osuessaan ovat kauniita sisustuselementtejä. Ryijy muuten vaimentaa tehokkaasti ääniä. Eteisen värimaailma on aika pitkästi haettu tuota ryijyä silmällä pitäen.

   Mukavaa viikonloppua sinulle marja-terttu<3

   Poista
 2. Eteisellä on kyllä iso merkitys siinä, kuinka kiva (tai vaihtoehtoisesti ei-niin-kiva) on tulla kotiin tai kylään.

  Teillä on pehmeän kotoisa sisääntulo ja samaan kauniiseen ryijyyn kiinnitin huomioni kuin Marja-Terttukin.

  Toivottavasti pääset pian takaisin terveiden kirjoihin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut. Tosin meillä valitettavasti tuulikaappia ei ole (vielä) yhtä siivo ja kaunis. Tuntuu välillä kuin asuisi isossakin lapsiperheessä, on koiran kurapukua, sadepukua, heijastinliiviä koiralle, ja ihmisille, omia ulkoiluvaatteita ja kertakaikkinen kaaos! Saisipa sen yhtä rauhoittavaksi tilaksi kuin varsinaisen eteisenkin... Huokaus. Noh... ehkä tänään se siistiytyy kun viimein tuntuu siltä että elämä voittaa. Pari päivää meni jo töissä puhisten kun piti just tietysti istua sen iskiaksen päällä.

   Kivaa viikonloppua sinne Annukka, toivottavasti myrsky ei iske sinne täydellä voimallaan ja pääset vielä nauttimaan suosikkilajistasi<3 Löysin muuten tuossa yksi päivä kun tein risusavottaa naapurin (joka siis muutti pois 4 vuotta) sitten golf pallon vielä meidän tontilta kun hänellä oli tapana harjoitella hiekkaesteitä ja lätkiä golfpalloja pellon yli meidänkin tontille... :)) Laitoin pallon roskiin ettei mene vahingossa koirien kurkkuun.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)