sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Viisi kertaa minä - Five times me...

Ajattelin tuossa kertoa uusille (ja miksei tietysti vanhoille lukijoillekin) muutamia satunnaisia faktoja itsestäni. Hyvä ajatus, mutta yllättävän vaikeaa kuvata itseään. Ehkä se johtuu osittain tästä elämäntilanteesta tai sitten en ole tullut viimeaikojen kiireissä tullut ajatelleeksi mitkä on niitä tärkeitä asioita itselle. Ihminenhän muuttuu koko ajan, eletyn elämän mukana tulee uusia kokemuksia ja asioita jotka muokkaavat meitä päivittäin. Joskus on hyvä pysähtyä ajattelemaan minkälainen ihminen minä olen ja minkälainen ihminen tahtoisin olla. Ja olisi tietty mielenkiintoista tietää miten voisi saavuttaa "ihanneminänsä". Ainakin minulla töitä riittää sillä saralla. 


1. En ole kovin sosiaalinen persoona, vaikka kirjoitankin blogia. Tarvitsen paljon omaa aikaa, jota sosiaalisempien ihmisten on joskus vaikea ymmärtää. Aloitin blogin oikeastaan haasteena itselleni, ja ajatuksella että jos minäkin oppisin jotain tyylistä ja voisin oppia pukeutumaan niin että parhaat puolet pääsevät esille, sekä sen vuoksi että oppisin olemaan sosiaalisempi ja avoimempi. Aluksi se olikin melkoinen haaste, meitä keski-ikäisiä blogin kirjoittajia ei ollut kovin paljon. Nyt sitä ikäänkuin vaan sulautuu joukkoon suureen. 

2. En oikeastaan koskaan katso televisiota, Netflix on se joka meillä koukuttaa tabletin ääreen. Nyt on menossa Myytinmurtajat ja Elementary (eli se vanhempi Sherlock-sarja ties kuinka monetta kertaa). Tarvitsen keveyttä vastapainoksi tälle raskaalle keväälle. Tykkään eurooppalaisista rikossarjoista myös, mutta ne ovat usein myös tosi raskaita, eli niissä ei koskaan tapahdu mitään hauskaa tai positiivista. Niiden katsominen vaatii oman mielentilansa. Muita lemppareita ovat Jane Fondan, Lily Tomlinin, Sam Waterstonin ja Martin Sheenin tähdittämä Grace and Frankie. Aivan mieletön sarja jossa seurataan kahden perheen hullunkurista elämää ja kahden naisen ystävyyttä. 

3. Lempinäyttelijöitäni ovat Keanu Reaves, Patrick Swayze, Richard Gere, Susan Sarandon, Sandra Bullock ja Sam Elliot. Ei välttämättä tuossa järjestyksessä, mutta kuka tämänikäinen voisi unohtaa elokuvat: Myrskyn ratsastajat, Thelma ja Luise tai Road house? Kotimaisia elokuvia tai sarjoja ei ole tullut viime aikoina seurattua. Nekin ovat useasti niin raskaita ja enemmän vievät energiaa kuin antavat sitä. 

4. Jos äänestän, äänestän aina naista. En jaksa uskoa että mies osaisi samaistua niin paljon (paitsi oma mies) että voisi ajaa minulle tärkeitä asioita eduskunnassa. (naisen euro on 80 senttiä, keski-ikäisellä naisellakin on paljon sanottavaa ja annettavaa, tasa-arvon pitäisi olla itsestäänselvyys jne). Meillä ei varsinaisesti kotona ole mitään miesten tai naisten töitä ja tasa-arvo on itsestäänselvyys, paitsi nykyään jo jätän mielelläni suosiolla autoihin liittyvät asiat miehen hoidettavaksi. Osaan toki vaihtaa renkaat, katsoa nesteet ja vaihtaa sulakkeet, lamput tms. vaan ne saa mielellään tehdä se joka siinä parempi on eli mies.

5. Haaveilen huolettomasta ja hitaasta elämästä maalla ja omasta hevosesta. 
Tälläinen pieni sunnuntain kevennys välillä. 
Todays subject is just 5 random facts about me... 

1. Im not really very social person. I need a lot alone time to be able to reset and function. This is ofcourse sometimes hard to understand if you are very social. 

2. I almoust never watch tv. I prefer Netflix (no commercials and you can choose when and where you watch it). At the moment Im watching Mythbusters, Elementary and Grace and Frankie. 

3. My favourite actors are Keanu Reaves, Patrick Swayze, Richard Gere, Susan Sarandon, Sandra Bullock ja Sam Elliot. Who could forget Reaves and Swayze in Point Break or Thelma and Luise? 

4. I always vote for a woman. 

5. I dream about slow and carefree life on the countryside and having my own horse.

Sunday, Enjoy<3 


2 kommenttia:

  1. Olipa kiva postaus ja niin se vanhakin lukija oppii aina jotain uutta :)

    Ihanaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)