lauantai 15. joulukuuta 2018

Joulunodotusta - Waiting for the Christmas...
Heipat täältä hitaan bloggarin työhuoneesta!

Joulunodotus on iskenyt minuunkin, työkiireistä huolimatta, mutta tämäviikkoinen jonglööraaminen työasioiden, kodin ja äidin hoitamisen välillä on vienyt tehokkaasti kaiken energian ja ajan. Loppuaika menee vähän kuin sumussa. Eikös ne ole lanseeraaneet uuden terminkin, aivosumu tai jotain?

Joulunodotukseen täällä ei vieläkään ole kuulunut mitään kovin erikoista. Pikkuisen vähällä unella, migreenillä ja tavanomaista suuremmalla väsymyksellä on menty viimeiset viikot.Tänään minä kokkasin muutamaakin erilaista ruokaa valmiiksi kun huomenna tulee vieraita ja hovikuvaaja leipoi sillä välin joulun ensimmäiset tähtitortut. Niistä tuli hieman eksoottisia, koska luumumarmeladia ei kaapista löytynytkään ainoastaan viikunamarmeladia. Meillä siis maistellaan viikunatorttuja. Ei muuten pöllömpiä mutta ehkä kaipaisi vähän tuhdimpaa makua niihin.

Liput ensi viikkoiseen Cantores Minores joulukonserttiin on varattu, sinne mennään ja nautitaan kahden kesken Senaatintorin joulutunnelmasta kuten viime vuonnakin. 

Aattona mennään sitten käymään äidillä ja anopille syömään, muuten aikomus on kotoilla ihan kahden kesken ja ehkä katsella vähän leffoja ja viettää kahdenkeskistä aikaa. 


Mitä teillä on joulunalus suunnitelmia? 

Viikon takkina on ollut vaihteeksi vaaleaa, vaalea laukkukin on saanut keikkua pakkasessa mukana. Kaivoin vihdoin nyt vasta nuo paksummat kaulaliinatkin kaapista pakkaskeleille ja ihanastihan ne lämmittävät kaulaa ja kipeää niskaa. Nothing special other than anxiously waiting for the Christmas holidays. We finally have winter and some snow here, so its the time to enjoy the lighter landscape. Allthough I have been really tired lately but no suprise there since this time of the year we are busyest at work. I did change the dark colored jackets and coat to this off-white one which is one of my favourites year after year. Come to think of it I always wanted a white wool coat as long as I can remember, this is not all white, maybe cream color, but it brings lovely lightness to winter outfits. 

Enjoy your weekend lovelies<3 


4 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
 2. Mikä ihana takki! Ai että kun voisi vaaleaa pitää mutta tummalla on mentävä jokunen vuosi, käytännöllisyys kun hakee lapsen päiväkodista voittaa, tummassa näkyy vähemmän kurat 😂

  Ihanaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoa Satu<3 Takkiin kuuluu vielä irroitettava karvakaulus, mutta en ole siitä niin kovin tykännyt, ehkäpä laitan sen nyt joulun kunniaksi! OIkein Tunnelmallista Joulua sinne koko perheelle<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)