lauantai 22. syyskuuta 2018

Beige bleiseri ja uusi laukku - Beige jacket and new bag...








Syksy jo kohtuullisen pitkällä, mutta viime yö oli lähes trooppisen lämmin! Kävikö kukaan ulkona pimeäntulon jälkeen? Meillä oli siivousilta kun koko viikon illat ovat menneet kuistin remontoinnissa (vanhat luut jo valittavat ääneen) ja olin poikkeuksellisesti koirien kanssa ulkona klo 22 jälkeen. Ilman oli kuin linnunmaitoa, ihan hyvin tarkeni sisävaatteissa. 

Aamulla oli ilmassa vähän myrskyn poikasta ja oli ihana sytytellä kynttilät palamaan vielä aamulla ja viettää rauhallista lauantaiaamua, joskin tukkeutuneista poskionteloista johtuen onnistuin saamaan migreenin kaupan päälle. Lääkkeillä se meni onneksi ohi. 

Viikollakin oli jokunen lämmin aamu ja rohkenin lähteä töihin ilman sukkia. Muutama aamu sitä vastoin on mennyt jo syysnilkkureissakin. Bleiseri jotenkin aina ryhdistää asua, vaikka alkusyksyn bleiseriaamut onkin ihan yhdellä kädellä laskettavissa. Laiskana ja aamu-unisena valinta on useammin kohdistunut neuletakkeihin. 

Vaaleat värit ovat vielä olleet mieleen, tummia ehtii käyttää vielä syksyn aikana. Mukana on joka päivän keikkunut nyt "uusi" laukku, jonka bongasin todella reilusta alesta aiemmin kesällä. Joskus sattuu onni myötä näiden kanssa kun osuu oikeana päivänä katsomaan alennusmyyntejä. Vaalean laukun hankinta mustan liki samanlaisen rinnalle on ollut ostoslistalla varmaan pari vuotta ja nyt 70% alesta sen vihdoin raaskin napata. Joskus kärsivällisyys kannattaa. Malli on iätön klassikko, joten vastaavaan ei ole tarvetta investoida pitkään aikaan. Mietin muuten pitkään vaaleanpunaisen ja tämän taupen välillä, mutta "järki" voitti tällä kertaa ja valitsin tämän neutraalimman värin. Vieläkin vähän kyllä haikailen sen vaaleanpunaisen perään, joka oli samassa alessa. Muut värit samasta laukusta olivatkin sitten ihan normaalihinnalla. Kun etsii klassista mallia, kannattaa olla kärsivällinen, kausivärit tulevat usein hyvään tarjoukseen.

Tänään päivä on pyhitetty perheelle, ulkoilulle, hyvälle ruualle ja ennenkaikkea hyville unille. 

Ihanaa kun on viikonloppu<3 
Kuinka viikko on sujunut siellä ruudun toisella puolella? 




Its amazing how blazer makes outfit easily. It brings structure and its easy to toss over a knit and you are almoust ready. Perfect go-to outift with white jeans and my "new" bag that I bought during summer sales but started only lately to use it. I have wanted this classic bag in taupe color for a long time. I have the same bag but older model in black and its been perfect. 

Its been amazingly warm Autumn so far. Weather forecast seems to promise cold Autumn nights for next week so untill then Im just going to enjoy this soft warm weather as long as it lasts. 

Enjoy your Weekend<3 

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Heippa Anni, täytyy myöntää vähän tylsähän tuo väri on, mutta sain tuosta sinun värikirjoituksestasi heti idean! Tuohan on juuri sellainen laukku joka muuntuu ja piristyy kummasti kun siihen sitaisee kivan värikkään (tai joskus vaikka vähemmän värikkään) huivin! Sitä harrastin muinoin, täytyy ottaa tapa taas käyttöön. Huomaan itsessäni että minulla on erilaisia "värikausia" ja ne selkeästi liittyvät meneillään olevaan elämäntilanteeseen. Mitä seestaisempi olo, sen helpommin haluan väriä. Eli nyt ei oikein ole seesteistä, vaan on kaikenlaista haipakkaa ja jatkuvaa sähläämistä kun on tuo yliaktiivinen "pentu" talossa. Rauhoittelen siis sisäistä minääni rauhallisilla väreillä pukeutumisessa.
    Kuulostaapa ihanalta syysväriltä tuo syklaamin punainen. Tykkään noista sävyistä, mutta täytyy myöntää että syklaamin punainen taasen tekee minun kasvoistani kalpeat. Keltainen myös usein. Vihreä mielestäni ei.
    Oikein rauhallista sunnuntai-iltaa<3

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin...:)