torstai 23. maaliskuuta 2017

Vaaleanpunaista hattaraa pienellä twistillä - Pink cottoncandy with a twist...


Kevät ja vaaleanpunainen hattara...
Hupsua ja hattaraa, vähän raitaa samassa sävyssä ja  ja hyvää tuulta. Ja hovikuvaaja joka katsoi vähän aikaa hyvin pitkään ja kysyi sitten että "oikeesti?" "lähdet sitten kauppaan vaaleanpunaisessa?"

Höh. Tottakai lähden, jokaisessa meissä asuu pieni vaaleanpunaista hattaraa joskus tarvitseva prinsessa.

Jotain rotia sentään, oli liukas keli ja jalkaan halusin muutenkin laittaa jotain vähän roheampaa vastapainoa hattaralle, hihat tarkoituksella takin ulkopuolelle.
Ei sentään ihan pelkkää hattaraa...

Takki tarttui talvella käteen alennettuun hintaan (sulovilen ostoksilla tottakai), kuuluu sarjaan vaatteet, joita olen metsästänyt ja on kuulunut kahden vuoden ajan vaan "vuush" kun kaikki isot koot on jo olleet loppu... Eipä mennyt kauaa tämänkään hankinnasta kun kaikki koot olivat loppu.

Ihan aikuisten oikeasti.
Vaaleanpunaiset EDULLISET villakangastakit ovat olleet kiven alla. Seuraavana metsästän varmaan sen 2 vuotta täydellistä vaaleanpunaista kevätneuletta, vanha kävelee jo itse kierrätykseen. Mutta kaikki aikanaan.

Osuuko vaaleanpunainen keväällä värihermoon siellä ruudun toisella puolella vai onko se ehdoton ei?How about pink for a spring? Too gottoncandy or just perfect? Im going with perfect. Every woman needs a pink cottoncandy princess moment...
Really. Its an instant pick me up.

You simply cant be in a bad mood or have bad hair day while wearing pink when the spring sun starts to shine.
I actually have been looking for a light pink woolen coat for 2 years now. Every spring they are out of XL  sizes. Now I guess I finally got lucky.

How about you, is pink a no-no or a must-have in the Spring?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)