tiistai 28. kesäkuuta 2016

Hulluna tummansiniseen - Crazy for midnight blue...



En oikein tiedä mistä tämä hinku tummansiniseen on oikein tullut. Viime aikoina siitä on tullut pienoinen pakkomielle. Kynsilakka on ollut tummansininen jo viikkoja, haluisin pukeutua enemmänkin tummansiniseen, mutta sitä ei ihan loputtomasti kaapista löydy. Tummansiniset puhtaat pellavalakanatkin petasin juuri sänkyyn.

Tumman-  tai yönsininen kynsilakka oli heräteostos nettikaupasta kun tilasin muita asioita. Se on ollut ihan lemppari. Hovikuvaaja huutelee että musta mikä musta... Ja koittaa väittää että minulla on joku teinivillitys.  Värisokeita miehet kaikki tyynni!


Lately, my favourite colors have been white, grey and navy/midnight blue. Im not sure why, but Im just in love with this Makiash nail polish. I have been wearing it for weeks on a row now. Hobby thinks its just like black, but we know better, dont we? There is a HUGE difference...:)

Enjoy your evening<3

4 kommenttia:

  1. Hihhii. Minähän en siis edes pidä sinisestä, mutta kummasti on viime aikoina tullut vedettyä kaapista päälle tummansininen trikootunika valkoisilla pilkuilla varustettuna tai tummansininen kiva T-paita yllättäen valkoisilla pilkuilla ryyditettynä tai vaihtoehtoisesti sinivalkoraitaa. Kai se on tää kesä, joka sen tekee :). Kynsilakan väriä en osaa siniseen vaihtaa, mutta vannomatta paras vissiin sekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa kivalta tummasininen trikootunika pilkuilla <3 Sama villitys näemmä siellä menossa...:)) Värit on sitten kumma asia. Joskus sama väri innostaa hulluuteen saakka ja sitten joskus kyllästyttää. Ja juu, vannomatta paras sen kynsilakan kanssa. Taisin vannoa joskus itsekin jotain... Silloin mulla taisi olla olemassa vain vaaleat lakat... Auringonpistos tekee kummia!

      Poista
  2. Hei,
    Täälläkin yksi, joka tänä kesänä jotenkin mieltynyt siniseen. Aiemmin en sinistä vaatteisiini ole halunnut farkkuja lukuunottamatta, mutta nyt on kaappiini kuin varkain kulkeutunut sinisiä asioita :) ja tuo sininen kynsilakkakin on ajatuksissa jo ollut..

    Kiitti kivasta blogistasi ja noista linkeistä, joita jaat. Mukavaa kesän jatkoa toivottelee Aliisa, laiska kommentoija, joka on jo jonkin aikaa blogiasi seurannut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aliisa kun jaksoit kommentoida<3 On tosi kiva kuulla aina uusista lukijoista siellä ruudun takana, tervetuloa lukemaan minunkin hömpötyksiäni...

      Kumma juttu tuo sininen villitys. Onneksi muutkin ovat ihastuneet siniseen etten ole aivan yksin. Ostin juuri tulevalle lomalle sinivalkoraidallisen hellemekon (no, olipa yllätys...) joka on pääväriltään sininen.

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)