perjantai 26. helmikuuta 2016

Itsensä hemmottelua luonnonkosmetiikalla - Pampering myself with natural cosmetics...





Heippa kaikille, loppuviikkoa viedään ja on aika miettiä itsensä hemmottelua työviikon päätteeksi.

Tunnustan.
Luonnonkosmetiikka on lähellä sydäntä ja siinä sarjassa minulle on aika helppo kaupata uusia tuotteita. Ekotuotteet olisivat näistäkin vielä astetta parempi vaihtoehto, niitäkin on käytössä muutamalta merkiltä, niistä postausta myöhemmin. 

L´Occitane on aika uusi luonnonkosmetiikkatulokas tässä huushollissa, mutta sitäkin parempi tuttavuus.

L´Occitaneltakin saa noita minun erityisesti suosimiani erilaisia minituotepaketteja, varsinkin joulun ja muiden sesonkien aikaan. Itse tuotteet ovat sen verran hintavia, että näiden minituotteiden kanssa pääsee testaamaan, jottei tarvitse ihan ostaa sikaa säkissä. Pakko kyllä myöntää että vielä en ole törmännyt sellaiseen heidän tuotteeseensa joka olisi tuottanut pettymyksen. Kaikesta olen tähän asti tykännyt. Lomakko ei niin tykkää kylläkään... 



Erilaiset palasaippuat, suihkusaippuat, öljyt ja rasvat ovat minun suosimiani tuotteita tältä merkiltä. Ja juu, meillä löytyy palasaippua vaihtoehtona kummastakin vessasta. Palasaippuassa on sitä jotain käsityön ja vanhanajan tunnelmaa. Jouluksi ostin tuon taustalla näkyvän kolmen eri saippuan lahjapakkauksen ja tykkään. Käytössä on tällä hetkellä maitosaippua ja verbena. Laventeli on vielä kokeilematta. Tuoksut niissä ovat aika voimakkaita käyttöön otettaessa, mutta käytössä tuoksu mietonee, mutta käsiin jää juuri sellainen mieto miellyttävä tuoksu. 

Aromachologie sarjan Relaxing shower geeliin ja Pillow mist:iin olen aivan myyty<3  Siis kertakaikkiaan. Varsinkin minä, jota uni karttelee kaikin keinon muutenkin, nautin suihkugeelin rentouttavasta tuoksusta ja sen jälkeen sulkeltamisesta pillow mistilla suihkautettujen lakanoiden väliin. Tuo kuvassa näkyvä minipullo on riittänyt tosi pitkään. Tuoksu sisältää laventelin, bergamotin, appelsiinin, mandariinin ja kurjenpolven eteerisiä öljyjä. Jos ei halua suoraan lakanoihin sitä suihkauttaa, voi vaikka suihkauttaa pumpulilapulle ja jättää sen yöpöydälle tuoksumaan. Eikä siitä ole tullut valitusta myöskään toiselta puolen sänkyä... 



Ja käsienkuorinta-aine, tämä on oikea kuivien käsien pelastus. Sitten olen vielä onnistunut haalimaan nämä ihanat pikkuruiset kasvojen puhdistusöljyn, kasvoveden, miniminikoisen öljyseerumin ja tuon pienen karitevoita sisältävän comforting cremen. Mikä on näitä ihanampi pakata vaikka reissuun mukaan. 

sitä reissua odotellessa... 

Sillä välin, perjantai! Hemmotelkaa itseänne<3 




Its friday. Its time to think about the weekend and pampering ourselves with something. And why not with one of my favourite natural cosmetics. I love all that I have tried from french L`Occitane collection. Its not organic, but one of the best natural cosmetics series there is.  I tend to buy first these adorable travel sizes so that I can actually try what Im buing. No disappointmenst there yet. I have love all this I have tried. Even the tiny oily serum that I got in an adorable knitten pouch with other mini size products. 

Enjoy, its Friday<3<3

4 kommenttia:

  1. Minituotepaketit on parhaita, kun haluaa testata uutta tuotesarjaa, koska silloin ei tule haaskattua rahaa taivaan tuuliin, jos ei tuote olekaan hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä juuri. Sitäpaitsi minituotteita on kätsy kuljettaa mukana töissä ja reissussa<3

      Poista
  2. Rakastan, rakastan L'occitanea ja tuo meikkipussi on aivan ihana! Sydämellistä viikonloppua Sari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen<3 L`Occitanella on kyllä monta tuotetta joille on vaikea löytää vertaistaan...:) Kaunista viikonloppua<3

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)