keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Eläinprinttiä talveksi - Animal print in winter...Taitaa olla vuoden viimeisiä asukuvia kun nyt viedään. Älkää ihmetelkö jos tästä postauksesta löytyy vähän kirjoitusvirheitä, yhdellä kädellä tätä teille täällä räpyttelen. Kävin maanantaina työpaikan lääkärissä kun oikea ranne on ollut jo aika kauan turvoksissa ja jouluna se sitten äityi niin kipeäksi että ei oikeastaan pystynyt tekemään sillä mitään ja luumun kokoinen turvonnut pattikin siinä on. Onneksi täällä oli ihmisä jouluna joille sain pilkkomisia, kantamisia ja ruuanlaittoa vähän delekoitua, kädellä ei pystynyt juuri mitään tekemään. Diagnoosi oli jonkinsortin jännetupen tulehdus ja sain kiellon käyttää rannetta muutaman päivän ja siihen vielä oikein lastan että se pysyisi paikallaan ja tulehdus hellittäisi. Tänään jo vähän yritin töitä jatkaa, vuodenvaihde kun tuppaa olla sitä kiireisintä aikaa. Huomenna menen jo ihan tavallisesti töihin. Lasta ja tuki onneksi auttavat paitsi turvotukseen, myös kipuun. Lisäksi vielä kipulääkettä ja geeliä.


Maanantain työasuna oli jättisuuri neuletakki, joka onkin ollut varsinainen kylmien päivien uniformu. Sitä olen käyttänyt melkein jo kyllästymisen saakka. Sen kanssa laitoin ensimmäistä kertaa viime keväänä alennusmyynnistä ostamani leopardiprinttihuivin. Huivi oli alennksessakin budjetin rajoilla, mutta jotenkin tuntui, että yksi lämmin vähän erilainen talvihuivi täytyy vielä saada vaihteluksi. Aika kiva, eikös vaan? Vähän erilainen useinmiten käyttämieni yksiväristen paksujen talvihuivien joukkoon. Vuodenvaihde lähestyy uhkaavaa vauhtia, huomenna jo uudenvuoden aatto. Meillä sitä vietetään perinteisesti eläinten ehdoilla kotona. Nakkeja, perunasalaattia ja kuohuvaa ja kaverina se paras, eli ihan oma hovikuvaaja. Mitä suunnitelmia teillä siellä ruudun toisella puolella on Uuden vuoden juhlistamiseksi? 
I bought this scarf last spring from a sale on half price. Untill now its been in the closet waiting for the real winter to start! Monday was the first time I ever used it. Its a nice change to my single shade winter scarfs and I love the animal print. Not too edgy but edgy enough to catch the eye. What do you think?

Someone may notice the bandage in my hand. I have had a sore wrest for a quite some time, but during Christmas it got so much worse that I basicly did everything with one hand. Luckily I had lots of help here on Christmas. Now I have had a splinter for a couple of days and doctor told not to use it for few days to let it heal, so Im writing this with only one hand for now. 
Its allready New Years eve tomorrow, we have no special plans and are celebrating New Year staying home with the family and dogs. Maybe little sparkiling to go with the occasion. What plans do you have for New Year?


14 kommenttia:

 1. Meillä taitaa olla samanmoiset suunnitelmat uuden vuoden juhlintaan ;)
  Toivottavasti saat pian kätesi kuntoon , ethän vaan rasita sitä liian aikaisin !
  Onnellista uutta vuotta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anneaulikki ja Ihanaa uutta vuotta<3 Yrittelen ottaa käden kanssa rauhallisesti.

   Poista
 2. Onpa ihana printti huivissasi. Meilläkin uutta vuotta vietetään todella rauhallisesti kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti maiju<3 Rauhallinen uusi vuosi kotona on minusta kaikken parhain tapa ottaa uusi vastaan luopua vanhasta. Kivaa alkanutta vuotta 2016<3

   Poista
 3. Samanlaisissa merkeissä meilläkin uusi vuosi otetaan vastaan. Toivottavasti käsi kuntoutuu pikaisesti. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. Leopardikuviointi on iätön ja piristää montaa asua. Vuoden vaihtumista lähdemme juhlimaan kavereiden luokse :-) Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leokuosista on tullut ihan lemppareita, nuorena inhosin eläinkuoseja, niin se maailma muuttuu... Kivaa ja onnellista alkanutta vuotta 2016<3

   Poista
 5. Hyvää Uutta Vuotta sinulle! Toivottavasti käsi on parempi.
  Nakeilla ja perunasalaatilla mennään täälläkin, lautapelejä pelatessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis<3 Käsi on parempi, mutta huomaamatta lastan tuoma jännitys on hiipinyt ylemmäs. Onnellista uutta vuotta 2016 myös sinne! Nakit ja perunasalaatti on just parasta keskiyön ruokaa...:D

   Poista
 6. Voi sun kättäsi.. Paranemista ja onnea uudelle vuodelle!

  VastaaPoista
 7. Voi harmi sun kättäsi ja juuri kiireisimpään työaikaan. Toivottavasti nämä pyhät antaa helpotusta. Rauhallisesti meilläkin kahdestaan isännän kanssa otamme uuden vuoden vastaan. Aika pauke kylläkin kuuluu sisälle. Meillä ei raketteja, mutta naapurustossa asuu nykyisin nuoria perheitä.
  Kiva asu ja huivi taas ja niin sinulle sopiva. Kuvat on kuin postikortteja, niitä voisit lähettää mukavasti kavereillesi vuonna 2016. Oikein kivaa ja terveellistä uutta vuotta 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Ritu<3 Käsi pääsee nyt ainakin töistä hieman parantumaan kun olen välipäivät lomalla ja saan sitä lepuutella kotona (jos maltan). Pauketta oli täälläkin vuoden vaihtuessa, mutta onneksi tänä vuonna lemmikit olivat tallessa (viime vuonna jäi Ville kissa ulos paukkeen alkaessa ja lötyi vasta seuraavana päivänä).

   Onnellista uutta vuotta sinulle ja isännälle<3

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)