lauantai 21. marraskuuta 2015

Paniikkiostoksia ja lauantailinkki - Panic shopping and saturday link...





Tiesittekö että täällä ruudun toisella puolella istuu kaksijakoinen persoona? Nyt hovikuvaaja nyökyttelee olevansa samaa mieltä kun lukee tätä...:D Toisaalta mietin ja harkitsen ostoksia ja asioita hyvin pitkään. Käytössä on edelleen vaatteillekin ostoslista, josta olen puhunut teille aikaisemminkin. Mutta joskus vaan iskee paniikki kun on katsellut puolella silmällä jotain vaatetta kuukausitolkulla ja sitten nettisivuilla sanotaan että jäljellä viimeinen kappale! Herranjestas, ihan niinkuin samankaltaisia vaatteita ei tulisi ikinä enää vastaan! Ja sitten se viimeinen kappale on vaan pakko saada nyt ja heti...


Tämän neuletakin kanssa kävi juurikin niin. Olen katsellut sitä puolella silmällä varmaan pari kuukautta ja miettinyt että olisiko sille tarve. Jostain syystä tänä talvena omaa silmää tuntuu viehättävän kaulukseton vaarinmallinen neuletakki ja paitapusero yhdistelmänä työkäytössä. Sitten yksi ilta kun silmäilin nettikaupan sivuja iski silmään että omaa kokoa jäljellä viimeinen kappale ja tässä se nyt on. 

Ihan juuri sellainen neule kuin kuvittelin, lämmin ja siihen on ihana kääriytyä. Värikin on ihan just eikä melkein. Kivaa vaihtelua tämän syksyn ja talven harmaaseen trendiin. Perustelin hankintaa itselleni sillä että töissä ei tarvitse palella. Muutenkin tähän pimeimpään aikaan vuodesta tekee mieli vaan kääriytyä lämpimään, nauttia takkatulesta ja kynttilöiden valosta. 

Tuleeko siellä ruudun toisella puolella koskaan tehtyä paniikkiostoksia kun oma koko näyttää olevan loppumassa ja jollekin vaatteelle on olevinaan tarve? 

Lauantain linkkinä tänään Sincerely, Jennie , jonka ensimmäisen sivun viittakuviin ihastuin heti. Huivista ja nilkkureista puhumattakaan. 

Tänään pakastuu täällä etelässäkin, kirpakkaa launtaita<3 


Do you ever shop clothes in a panic when you see that the last of your size is for sale? Well I do. When I have had my eye on something special for a while and been thinking about buying it and I see the text "last item". Sometimes I just panic and buy it in a spot. Me, who consider myself very considerate buyer what comes to clothes. I even have shopping list for clothes! This cardigan was a panic purchase. I had my eye on it for a months and then it was the last of my size and I just had to have it. I explained that to my self by not wanting to feel cold at work... 

Dont get me wrong. I love this cardigan and Im planning to wear it a lot, its just what I wanted but to panic about shopping a very simple and ordinary cardigan? Like same kind of cardigans wouldn cross my path ever again? Really?

Saturday link today is Sincerely, Jennie

Enjoy your weekend <3 

8 kommenttia:

  1. Ihana, oikeasti! Ja niin läpöisen näköinen. "Minun paitapusero" alla ja niin oikea asu toimistoon.
    En muista olisiko minulla ollut paniikkiostokia niin, että olisin seurannut jotain tuotetta jne. Mutta joskus on sattunut niin sopiva kohdalle, että se on pakko saada. Pitkänä, runsaana ihmisenä en aina saa vaatteita tuosta vain, siksi ostan joskus, vaikka en heti tarviskaan. Paniikkia sekin oikeastaan.

    Onpa sulla kiva etusivu. Ja se muistutti minua kahdesta asiasta, pitäisi ostaa uusi muistikirja ja kalenteri ensi vuodelle. Kivaa lauantaita sinne, meillä Pirkanmaalla lunta pihassa 15cm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ritu<3 Sama juttu täällä, xl-kokoisia vaatteita ei kasva puussa, ja usein ne isot koot tuntuu häviävän ensimmäiseksi. Ehkä siitä on saanut alkunsa tuo joskus ilmenevä paniikki.
      Uusi banneri on odottanut aikansa, että opettelisin sinne kuvat lisäämään, nyt tuli vihdoin tehtyä, kiva jos tykkäätte.

      Nyt tuli meillekin tänne etelään lunta ja vähän pakkasta, mutta ennusteen mukaan häviää aika pian. Pikkuisen olen kateellinen teidän 15 cm:n lumesta, lumi tuo niin ihanasti valoa tähän pimeyteen! Mukavaa valkoista sunnuntaita sinulle<3

      Poista
  2. Hei, Ostin vähän aikaa sitten polveen saakka ulottuvan casmirvillatakin. Perustelin takkiostosta itselleni, että se on hyvä kovilla pakkasilla, koska se suojaa myös reisiä. Minun takki on musta. Takkisi on ehdottomasti hyvä valinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Casmirvilla kuulustaa ihanan lämpimältä, varsinkin tuollaisena pitkänä versiona! Pitkät malit ovat juuri siinä niin ihania kun lämmittävät myös reisiä, siihen kun yhdistää vielä saappaat niin on lämpöinen olo ulkonakin. Musta neuletakki olisi ihana, mutta kissojen ja koirien karvat näkyvät siinä niin selkeästi että toistaiseksi tyydyn vain haaveilemaan mustasta. Kaunista viikonloppua ja lämpimiä päiviä sinulle uuden neuletakkisi kanssa<3

      Poista
  3. Ihana villatakki - tykkään tuosta väljästä mallista, pituudesta ja väristä! Ja kyllä - joskus tulee niihin paniikkiostoksiin sorruttua - vaikkei onneksi enää niin usein kuin ennen ekopaastojani;)
    Kivaa viikonlopun jatkoa, Sari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady<3 Tuo sinun ekopaastosi on kyllä kunnioitettava, samasta haaveilen, mutta se vaatii vielä vähän työtä. Ja tietysti sitä että kaapista löytyy ne järkevät ja käyttökelpoiset vaatteet joka lähtöön... "Turhista" ostoksista luulin jo päässeeni, mutta tämä paniikkiostos kyllä paljasti että ei ihan kokonaan. Joskin neule tulee olemaan varmasti yksi käytetyimmistä ja monivuotinen kaveri. Mihinkään "kertakäyttöiseen" vaatteeseen en ole onneksi sortunut enää.

      Kaunista lumista sunnuntaita<3

      Poista
  4. Kaunis villatakki! Ihana väri ja sopii sinulle hyvin. Ja nyt juuri oikea aika kääriytyä lämpöiseen, ilmat muuttuivat kertaheitolla.
    Minäkin taidan olla vähän kaksijakoinen persoona ostosteni suhteen, toisinaan ajattelen ja harkitsen tarkkaan ostosta, toisinaan ostan vaatteita sen enempiä ajattelematta.
    Minä ostin peräti kauluksettoman takin ja siihen sopivan huivin... katsotaan tuleeko paljon käytettyä.
    Luntakin on jo saatu. Valoisia päiviä toivottelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula<3 Valoisia talvisia päiviä myös sinne<3 Toivottavasti takki ja huivi osoittautuvat myös hyviksi ostoksiksi!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)