torstai 15. lokakuuta 2015

Harmaa viitta hartioilla - Grey poncho...




Tuosta otsikosta tulee heti mieleen Juicen biisi "Viidestoista yö". Jokainen varmaan muistaa "tuskan viitta hartioilla". Tämä viikko on ollut varsinainen tuskan viikko, autoni nimittäin päätti hajota taas. Muutaman päivän autorumban ja sinne tänne pitkin iltaa ajelemisen, lyhyiksi jääneiden yöunien  ja autoasioden hoitamisen jälkeen tänään on ollut ihan luksusilta! Aikaa vähän itselle, perheelle, pitkälle suihkulle ja tuoksukynttilöille. Toivottavasti teidän viikkonne on sujunut vähän rauhallisemmin. 

Aamulla olin jo onneksi saanut auton korjaamolta ja oli ihana kääriytyä lämpimästi harmaaseen viittaan ja villahuiviin työmatkalle. Aina kun tarkenee ja alla on vähän pidempi neuletakki, viitta on kyllä ihanan pehmeä asuste, jossa on helppo liikkua. Tämän viitan olen hankkinut kirpputorilta ja se on ollut ahkerassa käytössä. Löytyykö teidän kaapistanne viittoja? 



Grey plaided poncho is a second hand find from last fall and its been one of my favourite outfits this fall. I adore warm and soft pochos and scarfs in chilly mornings. Easy to wear and cozy up. The best thing is that you can wear anything under it and dont have to think if your blazer or cardigan is too big to fit under it. 


2 kommenttia:

Kiitos kun jätit viestin...:)