torstai 17. heinäkuuta 2014

Huomaamaton ja epäsymmetrinen - Invisible and asymmetric...


Täällä ollaan vielä, kuvat ovat vielä vanhoja ennen leikkausta otettuja aikaisemmin julkaisemattomia, mutta teksti jo uutta tavaraa. Etsin näitä kuvia muistikortilta kauan. Muistin että joskus ne otettiin, mutta muistikortillakin näyttivät niin huomaamattomilta etteivät meinanneet millään löytyä. Blondi ja hiekanvärinen, hyvä vai huono yhdistelmä? Muistan Dahlian blogissaan (täällä), joskus pohtineen sitä että beiget sävyt helposti vievät värin naamalta ja tällä kertaa tämän sävyn kanssa on pakko kyllä kompata tuota lausuntoa. Vaaleat hiukset, hiekanvärinen neule ja huivi samaan sävyyn, taatusti ei kiinnitä kaupungilla kenenkään huomiota. Hyvä maastoutumisasu tällä kertaa sanon minä. Jos nimittäin haluaa kulkea huomaamatta...:)

Kaikesta huolimatta onneksi beigestä ON olemassa tuhat eri sävyä, joista joku varmaan näyttää muultakin kuin ihan huomaamattomalta hiireltä ja aina voi laittaa huivin, joka korostaa omia värejä ja tuo iholle sävyä. Minä en vaan voi vastustaa erilaisia beigen ja ruskean sävyjä. Tästä asusta otan ainakin opikseni sen että laitan sen kanssa seuraavan kerran hieman värikkäämmän huivin! Nämä on juuri niitä pieniä juttuja, jotka blogin valokuvat sitten armotta loppujen lopuksi paljastavat ja joista minä yritän ottaa opikseni värien käyttöä edelleen opetellessani. Suorastaan kadehdin niitä ihmisiä, jotka osaavat jo kaupassa 100% varmuudella tietää mikä sävy käy ja mikä ei. Onneksi oikeanvärisellä huivilla voi pelastaa paljon! Mitäs muuten pidätte neuleen epäsymmetrisestä helmasta? Kiva vai ei?

Here we go again. These are still old unpublished pics but a new text. It took me ages to find these photos from the memory card. I remembered that they had to be there, but they were virtually invisible as is the whole outfit seems to be this time. Blond hair and some shades of beige just makes invisible outcome. At least I should have worn a more color in the scarf. Sometimes I just cant resist going all beige becauase I simple love all the beige and brown colors and shades. Well at least I know for the next time to change the scarf. I love the asymmetric hem of this knit, how about you? Enjoy asymmetric or not?


16 kommenttia:

 1. Minusta kiva asu. Housut mukavasti vaaleammat, sopii kokonaisuuteen. Neuleen helma kiva.

  VastaaPoista
 2. No ei näistä kuvista ainakaan näy minun silmääni se, että sävyt olisivat vääriä;) Raikkaan näköinen kokonaisuus ja minä tykkään noista epäsymmetrisistä leikkauksista vaatteissa.
  Ayrinkoisia kesäpäiviä ja tsemppiä toipumiseen!

  VastaaPoista
 3. Laita huulipunaa, sillä se väriosuus hoituu ;-D. Ihana kokonaisuus ja minähän rakastan kaikkea epäsymmetristä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja<3 Totta puhut, huulipuna virkistäisi tuota kokonaisuutta varmasti kun vaan muistaisi sitä laittaa ja päivän mittaan lisätä. Epäsymmetrinen on kaunista, se vaan on aika harvassa tavallisissa kaupoissa...

   Poista
 4. Kivat kokonaisuus minusta! Ja ihan totta, onneksi begessä on niin monta eri sävyä, että jokaiselle löytyy varmasti omansa. Minulla ne on etenkin lämpimän sävyt, jotka vievät kaiken värin mukanaan.
  Hyvää heinäkuun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia<3 Tuo beige on kumma juttu. Minulla ne taitavat olla kylmät sävyt jotka vievät värin mukanaan... Syksyn muotiin on kaiketi luvassa paljon beigeä, onneksi sävyjä löytyy meille kaikille.:)

   Poista
 5. Minä tykkään beigestä , vaikka olen sitä mieltä ettei se itselleni sovikaan :) katselen kuitenkin usein beigen sävyisiä vaatteita ja asusteita ja joku kultaan vivahtava voisi mennä mullakin . Sinun kokonaisuutesi on kuitenkin tasapainoisen ja viehättävän näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anneaulikki<3 Beiget sävyt on minusta kovin kauniita kaikki ja onneksi niitä löytyy paljon. Sinulle todella voisi sopia kultaan vivahtava.

   Poista
 6. Puseron epäsymmetrisyys on kiva, mutta itse laittaisin varmaan mustan alaosan, jotta tuo näkyisi paremmin. Vai onko musta kesällä liian synkkä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta alaosa voisi ollakin parempi vaihtoehto. Kokeilenkin sitä heti kun ilmat vähän viilenevät, kiitos vinkistä ja aurinkoisia päiviä sinne!

   Poista
 7. ♥ihana, kesän keveä asu, väritystä myöten. Voi hyvin♥

  VastaaPoista
 8. Beigeä on mulle vieras väri, mutta sulle sopii todella hyvin, vaikka olet vaalea. Ihana asu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos maiju<3 Tulipa tuossa mieleen että kun tykkäät mustasta ja räväköistä väreistä niin mitenkäs musta ja kullanvärinen beige?

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)