lauantai 26. huhtikuuta 2014

Back to to 70`s ja lauantain blogilinkki...

Jep. Takaisin 70-luvulle on se fiilis johon sukellan aina kun puen tämän muutaman vuoden vanhan vaaleansinisen tikkitakin päälleni. Väri ja malli ovat kuin suoraan 70-luvulta, enkä osaa päättää vihaanko vai rakastanko tätä takkia. Siitä on jotain mikä miellyttää ja jotain sellaista joka ärsyttää. Valitettavasti kuulun kuitenkin siihen ikäpolveen joka muistaa nämä omituisen väriset tikkitakit, joita käytettiin 70-luvulla ja olivat joka toisen päällä. Luultavasti minullakin on jonkun värinen tikkitakki ollut. Onneksi en muista minkä värinen...:) Tähän asti takki on saanut toimittaa kylätakin virkaa, mutta tällä viikolla se on päässyt myös töihin saakka. Lähinnä ehkä sen vuoksi että vaaleansininen väri on alkanut viehättämään tänä keväänä. Vaaleansinistä näkee nyt aika paljon joka paikassa ja jotenkin se on juuttunut minunkin päähäni. Tekisi mieleni vaaleansinistä kevätneuletta. Toistaiseksi olen kuitenkin malttanut mieleni. Vaaleansininen-valkoinen yhdistelmä (http://withlovefromkat.com/pastel-blue/ ) on vaan niin herkullisen keväisen näköinen että olen ihan myyty. Viikko on ollut mielenkiintoinen sään puolesta, ei oikein tiedä mitä laittaisi päälleen, monena aamuna kun on ollut -6 astetta pakkasta ja iltapäivällä +15 astetta lämmintä! Tämän viikon juttu on siis säästä johtuen ollut vielä hengittävä neule ja nilkkurit. Hanskat kun on vielä vetänyt aamulla käteensä niin mitenkuten on pysynyt lämpimänä tikkitakissa aamuisin. 
näissä nilkkureissa voisin asua...:)
Onneksi on luvassa lämmin ja aurinkoinen viikonloppu! Ohessa lauantain linkki Cleverly yours , jossa rentoa kevätpukeutumista tarjolla. 
Aurinkoista viikonloppua!


Back to the 70´s is the feeling I get every time I wear this coat. Its been mainly hiding in the closet because of the pale blue color that I really havent decided if I love it or hate it. I can remember the 70´s when everyone was wearing a coat like this in strangest colors...:) Well maybe its time for little walk down the memory lane? Anyway the mornings this weeks have been so so cold (-6 degrees celsius) that I just had to wear something warm enough to get to work without freezing. and this coat came in handy to this weather. Also knits have been in use this week because of the chilly weather. This weekend is going to be little warmer, so lets enjoy it! Above you find the saturday link. 
Have a Sunny Weekend!

6 kommenttia:

 1. Tykkää vaan ihan täysillä tuosta tikkitakista - tuo vaaleansininen väri sopii sinulle tosi hyvin;) Ja muutenkin olet raikkaan näköinen noissa kuvissa!
  Aurinkoista viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Viikonloppu tuli ja meni suit sait vaan. Tikkitakki on päässyt ihmisten ilmoille toistekin...:D vaikka vielä joku vähän jäytää siinä....:)

   Poista
 2. ♥ ihana keväinen asu! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Eikä ole ollenkaan 70-lukulainen. Mun takkini oli ainakin tummansininen ja kaverilla kirkkaanpunainen. Ja tietysti housut samaa sarjaa, niissä oli korkea resori lahkeensuussa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin ne housut! Olin jo unohtanut...:D Ne oli ihan suoraan sanottuna aika hirveitä... toivottavasti kukaan ei keksi tuoda niitä sentään enää nykypäivään...:D

   Poista

Kiitos kun jätit viestin...:)