sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Parka... vai parka?





No, hoh-hoijaa. Yritin olla vitsikäs otsikossa. Niinkuin niin moni muukin olen etsinyt sitä "täydellistä" ja edullista parka-takkia jo pitkään. No, tänään menin kirpparille katsomaan sinne jäänyttä mustaa takkia, joka ei tietenkään ollut enää siellä! Ja sitten suivaannuin ja marssin Prismaan katsomaan aikaisemmin ohikulkeissani huomiota herättänyttä parka-takkia. Ja ostin sen kun koko löytyi! Kuvassa se ei näytä juuri miltään, mutta se on suloisen pehmeä, kevyt, suklaan värinen ja siinä on kaunis karvahuppu ja vyötärön saa kiristää nauhoilla (jos olisi vyötärö). Se on myös tosi pitkä (n 90cm), vaikka näin pitkän päällä mikään ei tietysti näytä kovin pitkältä. Sitten ajelin tyytyväisenä kotiin ja soitin miehelle että tuhlasin sun rahoja...:D Kuvat on pikaisesti räpsätty, eivät tee takille oikeutta. Parempia kuvia myöhemmin...

Lisäksi ilahduin suunnattomasti kun tarkastelin Prisman valikoimaa, sieltä nimittäin löytyi minulle ennestään täysin tuntematon isojen kokojen merkki, jossa oli huomattavan mittava valikoima laadukkaita ja kauniita vaatteita. Gossip- merkillä oli kaikkea untuvatakista bleisereihin ja hameisiin saakka. Kokoja ainakin kokoon 54 saakkka. Hyvä Prisma! Vaikuttivat vielä tosi laadukkailta! 



"Today I went to local flea market to see if the black jacket I saw there last weekend would be still there. Ofcourse it wasnt so I got mad and went to a local store and bought a parka jacket that I had seen there while ago. The parka is perfect! Chocolate brown, light, warm and beautiful. The snap shots dont look as good as the jacket actually is!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin...:)